Bij de borrel

  • 12 x borrelhapje met vis

  • 14 smeersels voor bij de borrel

  • Aardappelkoekjes met citroenmayonaise

  • Aioli – zelf maken, makkelijk en snel

  • Ananassalsa – lekker bij Mexicaanse gerechten en meer!

  • Arancini: Italiaanse risottoballen (koken met restjes)

  • Basilicum dipsaus

  • Beemster & Chill #2: recept voor kaasplankpizza

  • Bladerdeeghapjes met groene asperges (Snel & Simpel)

  • Bladerdeegtaartjes met mascarpone, Serranoham en pistachenootjes

  • Borrelbrood met pesto, tomaat en spek

  • Borrelspiesjes met feta en rookvlees

  • Broccolikoekjes uit de oven (van broccolirijst!)

  • Brood met zongedroogde tomaten – makkelijk recept zonder kneden

  • Bruschetta met truffel, kalkoen en Parmezaanse kaas (video)

  • Caffe tonic

  • Chilidip (voor bij nacho’s)

  • Citroenlimonade met gember en tijm

  • Cocktail met rivierkreeftjes, ananas en rode peper

  • Crostini met zalm, avocado en citroen

  • Dip van gepofte knoflook

  • Eénpersoons hartige taartjes met ansjovis, tomaat en sjalot

  • Eiersalade met ansjovis

  • Espresso crodino (mocktail) met sinaasappel

  • Flammkuchen met zalm en groene asperges

  • Furikake (een heerlijke Japanse smaakmaker) – recept

  • Furikake popcorn – popcorn met Japanse umamitopping

  • Gebakken champignons met knoflook, peterselie en kappertjes

  • Gegrilde champignons in Oosterse marinade

  • Gekaramelliseerde uiendip

  • Gemarineerde olijven met knoflook en peterselie

  • Gevulde avocado met tonijnsalade

  • Gevulde champignons uit de oven met gorgonzola

  • Gevulde eieren met avocado en Srirachasaus

  • Gevulde eieren met olijf en ansjovis

  • Gevulde eieren recept met kerrie (basisrecept)

  • Gevulde eitjes met furikake, spek en Japanse mayonaise

  • Gevulde vitello tonnato eitjes

  • Groene kruidenolie

  • Guacamole

  • Hapjes met hummus, radijs en bieslook

  • Hollandse borrelplank

  • Hollandse spiesjes met kaas en worst

  • Hummus, basisrecept

  • Ijsthee met citroen en munt

  • Italiaanse kruidenboter met zongedroogde tomaat en basilicum

  • Japans gevulde eieren met wasabi en warmgerookte zalm

  • Jasmijn ijsthee met vlierbloesem en munt

  • Kaasvlinders met spinazie en ricotta

  • Kerst pizza hapjes met verschillende toppings

  • Koken met restjes: loempia’s met bami of nasi

  • Koken met restjes: pizzabroodjes

  • Koreaanse kippenvleugeltjes uit de oven

  • Lekkere recepten voor Oud & Nieuw 2017

  • Maki sushi met gerookte zalm, spitskool en wasabi

  • Maki sushi met pittige tonijn en komkommer

  • Makkelijke eiersalade

  • Makkelijke kaasbroodjes voor bij de borrel

  • Makkelijke kipcocktail met cocktailsaus

  • Makkelijke worstenbroodjes met honing-mosterdsaus

  • Mini quiches met kip en asperges

  • Mokka dalgona koffie – ijskoffie met chocolade

  • Mossel tempura met dipsaus

  • Nacho’s met vis uit de oven

  • Nachoschotel met gehakt en witte bonen

  • Oosterse garnalencocktail met avocado

  • Pasteitjes met roerei, spek en bieslook

  • Pigs in a blanket – Amerikaanse worstenbroodjes

  • Pincho met courgette en aïoli

  • Pinchos met tonijnsalade en paprika

  • Pittige makreelsalade met Srirachasaus

  • Pizza monkey bread – koken met restjes deeg

  • Quesadilla met kaas en tomaat

  • Quesadilla’s met gekaramelliseerde uien en jalapeño’s

  • Rillettes van sardientjes

  • Rooibos ijsthee met limoen

  • Rookworstbroodjes (2 ingrediënten!)

  • Rozemarijnbrood zonder kneden

  • Sinaasappel mocktail met gember en basilicum

  • Sinterklaas broodjes met kaneel (3 ingrediënten!)

  • Springrolls met garnalen (6 ingrediënten)

  • Springrolls met gerookte zalm en asperges

  • Springrolls met krokante surimi

  • Sushi amuseglaasjes

  • Taartjes met geitenkaas, cherrytomaten en balsamicosiroop

  • Taratur (Macedonische yoghurtsalade)

  • Tonijnsalade – zelf maken (4 ingrediënten)

  • Tortizza met parmaham, geitenkaas en balsamicosiroop (Snel & Simpel)

  • Uiensoep dipsaus voor chips

  • Uitgebreide recepten – 14 gerechten om lekker de tijd voor te nemen

  • Vegetarische bitterballen van witte bonen met frisse groene kruidendip

  • Vegetarische borrelspiesjes met kaas en mosterdsaus

  • Vegetarische geitenkaasburgers met vijgenjam

  • Vegetarische sushi amuses met spitskool, wasabi en ei

  • Vegetarische wontons met Sihuan hot & sour chilisaus

  • Wraprolletjes met roomkaas en Serranoham

  • Wraprolletjes met zalm en roomkaas

  • Wraps met makreel, lunch of borrelhapje. (Snel & Simpel)

  • Zelf aardappelkroketjes maken

  • Zelf cocktailsaus maken (zonder alcohol)

  • Zelfgemaakte kruidenboter (basisrecept)

  • Zelfgemaakte pesto met walnoten