Marinades, Sauzen & Dressings

  • 12 recepten met spinazie

  • 14 smeersels voor bij de borrel

  • Aioli – zelf maken, makkelijk en snel

  • Ananassalsa – lekker bij Mexicaanse gerechten en meer!

  • Bacon-chicken wraps met honing-mosterddressing

  • Basilicum dipsaus

  • Basisrecept voor pastasaus met gehakt en groenten

  • Basisrecept voor yoghurtdressing

  • Bosui omelet met Chinese 5-spice en dipsaus

  • Broodje filet americain speciaal (met of zonder truffelmayonaise)

  • Buddha bowl met tofu, pompoen en sobanoedels

  • Chilidip (voor bij nacho’s)

  • Dip van gepofte knoflook

  • Furikake (een heerlijke Japanse smaakmaker) – recept

  • Gegrilde champignons in Oosterse marinade

  • Gekaramelliseerde uiendip

  • Gemarineerde olijven met knoflook en peterselie

  • Geroosterde pompoensalade met kaascroutons en honing-mosterdvinaigrette

  • Groene kruidenolie

  • Honing-mosterdsaus – zelf maken (basisrecept)

  • Hummus, basisrecept

  • Italiaanse kruidenboter met zongedroogde tomaat en basilicum

  • Kip tandoori spiesjes (van de BBQ)

  • Kippendrumsticks uit de oven met mandarijn en tijm

  • Koreaanse kippenvleugeltjes uit de oven

  • Mandarijn-knoflookdip

  • Pasta al ragu

  • Pindasaus van pindakaas maken

  • Pitabroodjes met spek, geitenkaas en honing-mosterdsaus

  • Romige dressing, heerlijk in elke salade of op elke sandwich

  • Salade van broccoli en kikkererwten met tahindressing

  • Spinaziesaus met pesto

  • Springroll dipsaus

  • Sticky tofu (Snel & Simpel)

  • Uiensoep dipsaus voor chips

  • Varkensspiesjes met honing-mosterdmarinade

  • Vegetarische wontons met Sihuan hot & sour chilisaus

  • Witlofsalade met kip en granaatappel

  • Witte bonensalade met tomaat en chorizo

  • Zelf chilikruiden maken

  • Zelf cocktailsaus maken (zonder alcohol)

  • Zelfgemaakte kruidenboter (basisrecept)

  • Zelfgemaakte pesto met walnoten