foodie favorieten StudioKOOK fotografie expositie Demi Hageman

Foodie favorieten 04.2019: achter de schermen met Pasen, een StudioKOOK expositie en een nieuwe samenwerking

April doet wat ie wil en ik ook! Zo stond er prachtig weer voor de deur en brunchten we met Pasen buiten, maar ik heb nog meer leuke dingen gedaan deze maand. Want, daar gaat deze foodie favorieten over: dingen die ik gedaan heb. Ik geef een kijkje achter de schermen bij StudioKOOK, in de maand april.


Foodie favorieten van april

Eigenlijk stonden er deze maand een heleboel favorieten op het lijstje om te delen. Zo vond ik een product in de supermarkt, waardoor ik direct terug dacht aan mijn stedentripje naar Gent (later meer over Gent en over dit product!), heb ik sinds deze maand een nieuwe huisgenoot en zijn twee leuke samenwerkingen officieel! Eén daarvan licht ik in dit artikel uit en de ander houdt ik nog even als verrassing.

Princes Foods StudioKOOK.nl Demi Hageman foodie favorieten

Begin april stond er een leuk bericht voor me klaar in mijn mailbox met de mededeling dat de samenwerking met Princes Foods weer hervat zou worden. Wat is nu leuker dan elke maand aan de slag mogen en lekkere recepten met verschillende visconserven. Alle recepten binnen deze samenwerking vind je hier (klik) en voor Pasen maakte ik al het eerste recept van 2019: mini vispasteitjes met makreel en ei.

foodie favorieten StudioKOOK fotografie expositie Demi Hageman

Fotografie is voor mij de voornaamste reden om te bloggen. Ik fotografeer in het dagelijks leven erg veel, dus de alle foto’s voor StudioKOOK zijn dus ook van eigen hand.
Gezonde voeding is erg belangrijk voor een gebalanceerde levenstijl en om deze visie te ondersteunen exposeer ik met foto’s van gezonde voeding en gerechten bij een fysiotherapiepraktijk in Alkmaar.

foodie favorieten paasbrunch StudioKOOK.nl Demi Hageman

Pasen mag niet ontbreken. Ik vind de paasbrunch erg gezellig en kijk hier ieder jaar naar uit! Lekker lang tafelen, het liefst met mooi weer. Dit jaar maakte Pasen alle verwachtingen waar, want onze paastafel was rijkelijk gevuld en het weer was een geschenk.