klepper & klepper de beste drop ooit

Klepper & Klepper – de beste drop ooit, getest!

Ken jij de drop van Klepper & Klepper al? ‘De beste drop ooit!’, want bij Klepper & Klepper staat de natuur hoog in het vaandel. Dit komt niet alleen de dieren ten goede, maar ook de smaak is fantastisch lekker. De drop is beschikbaar in een aantal bekende, maar ook unieke smaken. Lees verder voor meer over Klepper & Klepper. Welk van deze smaken is écht de beste drop ooit?Klepper & Klepper – de beste drop ooit!

Ken jij ‘De beste drop ooit’ van Klepper & Klepper al? Deze heerlijke dropjes zijn er in vier verschillende smaken: volzoet, mildzout, honing en laurier. ‘De beste drop ooit’ zijn allemaal gemaakt zonder gluten, gelatine en zijn, op honingdrop na, veganistisch. Stuk voor stuk heerlijk van smaak!


Volzoet

Een heerlijke klassiek dropsmaak waar je van blijft eten. Het formaat is flink, dus dit dropje is een echte traktatie!

Mildzout

Deze smaak is mijn persoonlijke favoriet. Een lekker zacht dropje. De zilte smaak is aanwezig, maar op een prettige, subtiele manier. Een mildzout dropje waar velen van zullen genieten.

Honingdrop

De drop ruikt ontzettend lekker! De zachte honinggeur komt je tegemoet bij het openen van de zak. Ook deze klassieke smaak heeft z’n eigen unieke twist gekregen en onderscheid op een smakelijke manier van z’n soortgenoten in het schap.

Laurier

Een unieke smaak, maar wat ontzettend lekker! Deze drop is niet te zoet en de kruidige lauriersmaak is subtiel aanwezig. Precies goed! Zin in een uniek en uitgesproken dropje dat net even anders is? Probeer vooral eens deze laurier drop!


De conclusie

‘De beste drop ooit’ van Klepper & Klepper moet je geproefd hebben! Mijn advies: probeer alle vier de unieke smaken uit, vergelijk, combineer en varieer. Deze lekkernijen zullen niet lang in de kast blijven staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *