Alkmaars koffiehuis

Hotspot: Alkmaars Koffiehuis

Alkmaar kent tal van leuke restaurants, lunchrooms, sfeervolle cafeetjes en coffeebars. Alkmaars Koffiehuis mag zeker niet in dit rijtje ontbreken! Hier heerst een huiselijk sfeer onder het motto ‘gewoon lekker eten en drinken’. Reden genoeg voor een lekker lunch, diner of een borrel.

Het Alkmaars Koffiehuis is een plek voor iedereen. Gezellig met vrienden, familie, het is een geschikte werkplek in de stad, een borrel.. Buiten staan heerlijke banken met kussentjes waarop je op een zonnige dag heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en het stadse leven. Binnen heeft dit restaurant een ruim opgezet interieur met veel plekjes en gezellige hoekjes om te zitten. Het geheel is aangekleed met originele en vintage items wat deze locatie echt karakter geeft.

 

Op de menukaart staan veel keuzes voor ontbijt, lunch, diner en voor bij de borrel. Er is keuze uit zowel zoete en hartige gerechten en alles voor een betaalbare prijs. Alle gerechten zijn huisgemaakt. Ook de drankenkaart is uitgebreid. Met een wisselend assortiment aan bieren, ben je als bierliefhebber hier ook zeker aan het juiste adres! Met de zogeheten ‘Berlijnse borden’ en een soepje kun je hier een volwaardige maaltijd. Deze platters met verschillende hapjes zijn ook heerlijk om lekker te delen. Met keuze uit vis, vlees of een vegetarisch bord, vind je hier voor ieder wat wils!

Het is mogelijk om Alkmaar Koffiehuis af te huren voor feesten en partijen. Maar ook worden er vaak speciale middagen of avonden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan spelletjesmiddagen, wijnproeverijen of live muziek. Met een gevarieerde agenda valt hier altijd iets te beleven.

Alkmaars Koffiehuis is elke dag geopend vanaf 10.00 en op zondag en maandag vanaf 12.00.

Gedempte Nieuwesloot 42

Alkmaar

Wanneer ga jij een bezoekje brengen aan Alkmaars Koffiehuis?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *