Maïs van de BBQ

Bijgerecht • 20 minuten 


Ingrediënten (2 pers.)


2 maïskolven
50 gram feta
1 à 2 bosuitjes
chilisaus

 

Bereidingswijze


Haal het blad en de ‘haren’van de maïs. Kook de maïskolven zonder zout 10 minuten in ruim water.

Rooster de maïskolven op de hete barbecue. Keer regelmatig.

Verbrokkel intussen de feta en snijd de bosuitjes in dunne ringen.

Serveer de maïs met een beetje chilisaus, wat verbrokkelde feta en wat bosuitjes erover.

 

Tips

Kook de maïs zonder zout. Doe je dit wel, dan worden de korrels hard tijdens het koken.

Wil je maïskolven halveren? Na het koken gaat het snijden gemakkelijker.

 

1 reactie op “Maïs van de BBQ”

  1. Pingback: Cajun groentespiesjes van de BBQ - StudioKOOK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *