desserts van bonne maman

Desserts van Bonne Maman getest! Chocolademousse, crème brûlée en lavacakjes

Ken jij de desserts van Bonne Maman? Naast de welbekende jam, heeft Bonne Maman nu ook heerlijke toetjes in hun assortiment opgenomen! Aan het panel van StudioKOOK de eervolle taak om deze lekkere desserts, pure chocolademousse, crème brûlée en de coeur fondant au chocolat (lavacakjes), te proeven. Hoe ze gesmaakt hebben? Lees het in dit artikel!Nieuwe desserts van Bonne Maman

Bonne Maman ken je waarschijnlijk van de heerlijke jam met een traditionele uitstraling door hun vrolijk geruite deksels. De jam kon ik al niet weerstaan, dus wat een geluk dat Bonne Maman nu ook met 3 heerlijke toetjes op de markt komt! In het assortiment vind je nu ook pure chocolademousse, crème brûlée en coeur fondant au chocolat, ofwel: lavacakejes. Deze lekkere desserts vind je in het koelschap bij Albart Heijn. Naar welk van deze drie lekkere nieuwe desserts van Bonne Mamam ben jij het meest benieuwd?


Getest!

De toetjes mocht ik ontvangen via Kroon op het Werk voor een eerlijke test. Daar sta ik natuurlijk altijd voor open! Mijn mening deel ik graag met je in dit artikel.

Mousse au chocolat – pure chocolademousse

Ik ben dol op chocolademousse dus ik was ontzettend nieuwsgierig naar dit dessert. De pure chocolademousse van Bonne Maman is rijk van smaak, heerlijk! De mousse bevat maar liefst 70% cacao en dat proef je terug. De mousse is lekker luchtig, maar ook heerlijk romig. Een persoonlijk plusmunt: het formaat. De toetjes zijn niet te groot en daarom precies goed voor één persoon.

Chocolademousse van Bonne Maman
Mousse au chocolat
Crème Brûlée - desserts van Bonne Maman
Crème Brûlée

Crème brûlée

Crème brûlée, wie kent dit klassieke dessert niet? Met de crème brûlee van Bonne Maman maak je snel en makkelijk zelf een heerlijke crème brûlee. Het krokante laagje maak je zonder moeite door de zoete korrels over het toetje te strooien. Ze harden snel uit dus je zelfgemaakte crème brûlée is klaar in een paar minuten. Eén tip van mij: verdeel de korrels over het bakje en schud het bakje daarna nog even voorzichtig heen en weer. Zo verspreiden de zoete korreltjes zich ook goed in de hoekjes.

Coeur fondant au chocolat – lavacakejes

De chocoladeliefhebber kan zijn geluk niet op met maar liefst twee heerlijke chocoladetoetjes van Bonne Maman in de schappen. De lavacakekjes zijn verpakt per twee en hoef je alleen nog af te bakken in de oven. Geen zorgen, binnen 10 minuten staan deze heerlijke lavacakjes op tafel. De belofte van de verpakking wordt waargemaakt, want al bij de eerste hap wordt de zachte chocoladekern zichtbaar, net als op het plaatje. Fantastisch lekker! Van deze coeur au fondant au chocolat kun je echt geen genoeg krijgen. De vulling heeft een pure chocoladesmaak en heeft een heerlijke mondstructuur.

Crème Brûlée
Coeur fondant au chocolat – lavacake


De conclusie

De nieuwe desserts van Bonne Maman zijn om je vingers bij af te likken. De smaken zijn ontzettend lekker en de toetjes zijn ideaal om zelf te maken. Zo zet je thuis zonder moeite een heerlijke dessert op tafel.

Voor welk van deze 3 desserts van Bonne Maman ren jij naar de winkel om te proeven?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *