Deze bladerdeegtaartjes met broccoli zijn echt zo ontzettend lekker. Ik ben dol op bladerdeegtaartjes en de combinatie van broccoli, rode ui en blauwe kaas is heerlijk. Je maakt ze snel en makkelijk. Ideaal om te serveren als voorgerecht of als borrelhapje. Tip: maak ook eens een grote plaattaart van dit recept en eet het als avondmaaltijd.
Bladerdeegtaartjes met broccoli, rode ui en blauwe kaas
Deze bladerdeegtaartjes met broccoli zijn echt heerlijk. Serveer ze als voorgerecht of als hapje voor bij de borrel.
Ingrediënten
- 6 plakjes bladerdeeg
- 200 gram roomkaas
- 400 gram broccoliroosjes (hapklaar gesneden)
- 1 rode ui (in ringen)
- blauwe kaas (naar smaak)
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verdeel de roomkaas over de plakjes bladerdeeg, maar laat de randen vrij. Leg de broccoliroosjes en de fijngesneden uienringen op het bladerdeeg. Bak de bladerdeegtaartjes 20 minuten in de voorverwarmde oven.
- Verdeel na het bakken de blauwe kaas, naar smaak, over de bladerdeegtaartjes met broccoli en serveer direct.