crostini aardbei

Crostini aardbei, brie, rucola en balsamicosiroop

Deze crostini aarbei is echt super lekker. Deze combinatie van zoet en hartig moet je een keertje proberen. Aardbei is namelijk niet alleen heel lekker om los te eten verwerkt in een zoet gerecht (zoals ontbijt, tussendoortje of dessert), maar eet aardbei ook eens in een hartig gerecht! Dit recept combineert zoete aardbei met het zachte van brie. Lekker in combinatie met de rucola en de balsamicosiroop maakt het geheel lekker fris!


crostini aardbei

Crostini aardbei met brie, rucola en balsamicosiroop

Dit recept combineert zoete aardbei met het zachte van brie. Lekker in combinatie met de rucola en de balsamicosiroop maakt het geheel lekker fris.
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Amuse, Borrelhapje
Keuken Hollands
Porties 10 stuks

Ingrediënten
  

  • 10 sneetjes stokbrood
  • 5 aarbeien
  • 10 plakjes brie
  • 2 handjes rucola
  • balsamicosiroop (naar smaak)

Instructies
 

  • Rooster de sneetjes stokbrood krokant in de oven, grilltoestel of in de pan.
  • Verdeel de rucola over de sneetjes geroosterd brood en leg hierop een plakje brie. Halveer de aardbeien en leg op elke crostini een halve aardbei.
  • Verdeel wat balsamicosiroop over de crostini aarbei en serveer direct.
Trefwoord Makkelijk, Snel, Vegetarisch

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating