Deze crostini aarbei is echt super lekker. Deze combinatie van zoet en hartig moet je een keertje proberen. Aardbei is namelijk niet alleen heel lekker om los te eten verwerkt in een zoet gerecht (zoals ontbijt, tussendoortje of dessert), maar eet aardbei ook eens in een hartig gerecht! Dit recept combineert zoete aardbei met het zachte van brie. Lekker in combinatie met de rucola en de balsamicosiroop maakt het geheel lekker fris!
Crostini aardbei met brie, rucola en balsamicosiroop
Dit recept combineert zoete aardbei met het zachte van brie. Lekker in combinatie met de rucola en de balsamicosiroop maakt het geheel lekker fris.
Ingrediënten
- 10 sneetjes stokbrood
- 5 aarbeien
- 10 plakjes brie
- 2 handjes rucola
- balsamicosiroop (naar smaak)
Instructies
- Rooster de sneetjes stokbrood krokant in de oven, grilltoestel of in de pan.
- Verdeel de rucola over de sneetjes geroosterd brood en leg hierop een plakje brie. Halveer de aardbeien en leg op elke crostini een halve aardbei.
- Verdeel wat balsamicosiroop over de crostini aarbei en serveer direct.