voedingsmeisje

Het boodschappenlijstje van… Demi

Demi is een echt voedingsmeisje. Geen wonder dat je ook met passie blogt over voornamelijk voeding op Het voedingsmeisje. Naast heerlijke recepten, deelt Demi, afgestudeerd diëtiste, ook informatieve artikelen over voeding. Ben jij benieuwd wat er echt niet mag ontbreken op Demi haar boodschappenlijstje? Of waar ze het liefst haar boodschappen doet? Lees dan snel verder!


Ben jij een echte planner als het om boodschappen gaat of beslis jij in de supermarkt wat er op tafel komt ’s avonds?

Ik woon momenteel op kamers, omdat ik Nutrition and Health studeer in Wageningen. Ik heb na een dag colleges helemaal geen zin om nog boodschappen te gaan doen, dus ik probeer al m’n boodschappen aan het begin van de week in huis te halen! Vaak maak ik zondagavond alvast een lijstje op m’n mobiel voor de komende week.

 

Wat mag er niet ontbreken op jouw boodschappenlijstje?

Halfvolle vanilleyoghurt voor m’n ontbijt, volkorenbrood voor de lunch en heel veel groente bij het avondeten.

 

Waar doe jij het liefst je boodschappen? 

Ik ga het liefst naar een fysieke supermarkt. Online boodschappen doen lijkt me helemaal niks! Ik moet de producten daadwerkelijk kunnen zien. Er zitten hier in de buurt verschillende supermarkten, Aldi, Lidl, Jumbo, Albert Heijn. Ik heb gemerkt dat ik de Albert Heijn toch het fijnst vind. Het komt praktisch nooit voor dat ze iets niet op voorraad hebben, wat me wel regelmatig bij de andere supermarkten gebeurd (+ de Appie heeft zo’n fijne zelfscankassa).

voedingsmeisje

 

Wat is jouw grootste valkuil tijdens het boodschappen doen?

Winegums, winegums en winegums.

 

Voor welk product ga jij door weer en wind naar de supermarkt om het toch nog even te halen?

Je kunt me met heel veel voedsel blij maken en zal dan ook door weer en wind naar de supermarkt gaan. M’n lievelingseten is spinazie, de diepvriesvariant á la crème. Jup, zeker niet #healthy, maar wel onwijs lekker, haha!

 

Wat zou jij echt nooit in huis halen?

Hmmm lastig, orgaanvlees is niet m’n ding. Ik zal dus niet zo snel kippenlevertjes of -niertjes halen om mee te gaan koken.

 

Wat kook je het liefst met de producten van jouw boodschappenlijstje?

Ik ben dol op soepjes, zo heb ik met de boodschappen van afgelopen week ’n heerlijke noodlessoep gemaakt. Heel simpel, maar toch ontzettend lekker!

voedingsmeisje

 

Bedankt Demi voor je bijdrage aan de rubriek ‘Het boodschappenlijstje van…’!

Wil jij ook meedoen aan deze rubriek?  Mail dan naar: info@studiokook.nl voor meer informatie. Alle artikelen in deze vaste rubriek vind je hier: ‘het boodschappenlijstje van…‘. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *