Lunch • 10 minuten
Ingrediënten (2 pizzatosti’s)
4 sneetjes brood
2 eetlepels tomatenpuree (70 gram)
70 gram geraspte kaas
2 plakken ham
4 olijven
Bereidingswijze
Besmeer alle sneetjes brood met de tomatenpuree. Leg op twee sneetjes de plakken ham en verdeel hier de geraspte kaas over.
Snijd de olijven in plakjes en verdeel deze over de geraspte kaas. De dit af met de andere twee boterhammen met de tomatenpuree naar binnen.
Grill de boterhammen in een tosti-ijzer of onder de grill totdat het brood goudbruin ziet en de kaas gesmolten is. Serveer de pizzatosti’s direct.
Tips
Beleg deze tosti’s lekker royaal. Zo heb je genoeg aan één tosti, ook al zou je ze het liefst allebei zelf opeten! 😉
Deze pizzatosti’s zijn heerlijk als lunch, maar serveer ze ook als avondmaaltijd aangevuld met een lekkere soep.
Pingback: Koken met restjes: pizzabroodjes - StudioKOOK