Zin in een lekker makkelijk lunchrecept met lekker veel groenten? Ga dan voor deze avocado flatbread! Super makkelijk om te maken. Je belegt krokant flatbread met avocado. Daarop leg je royaal sla, lekker wat plakjes tomaat, verbrokkel er wat zachte geitenkaas overheen samen met wat fijngesneden bosui. Tip: ook lekker als avondeten met een kom soep!
Avocado flatbread met tomaat, geitenkaas en bosui
Deze avocado flatbread is een heerlijk, makkelijk lunchrecept. Tip: ook lekker als avondeten met een kom soep!
Ingrediënten
- 2 flatbreads of naanbroden
- 1 avocado
- 2 handjes rucola (of andere sla naar keuze)
- 1 rol zachte geitenkaas
- 2 tomaten
- 1 bosui
Instructies
- Bereid de naanbroden zoals aangegeven op de verpakking of grill ze krokant in een grilltoestel.
- Ontdoe de avocado van de schil en de pit en prak het vruchtvlees fijn. Verdeel de avocado over de twee naanbroden.
- Verdeel wat sla over de avocado. Snijd de tomaat in plakjes en leg deze op het avocado flatbreads. Verbrokkel hierover de geitenkaas. Snijd de bosui in fijne ringen en verdeel deze als laatste over de flatbreads. Serveer direct.