sligro tips boodschappen

Sligro tips – deze producten mag je niet missen tijdens een bezoekje aan de Sligro!

Breng jij een bezoekje aan de Sligro? Dan mag je deze Sligro tips niet missen! Ik deel handige boodschappen tips voor een bezoekje aan de groothandel en ik vertel je over mijn persoonlijke favorieten van dit moment om te shoppen bij de Sligro.Sligro tips

Neem deze handige lijst met lekkere en makkelijke producten mee als je naar de sligro gaat. Iemand vergeleek de Sligro (voor particulieren) ooit met Ikea: je raakt nooit uitgekeken! En dat is ook zo. De schappen zijn groot, hoog en de de producten rijken tot je niet verder kunt kijken. Een leuke ervaring voor wanneer je niet wekelijks de groothandel bezoekt. Trakteer jezelf daarnaast op de lekkere producten die je alleen bij Sligro vindt.

Grootverpakkingen
Bij Sligro worden ontzettend veel grootverpakkingen verkocht. Logisch, want boodschappen bij de Sligro worden veelal gedaan door ondernemers. Een kleine verpakking om te gebruiken in de keuken van een restaurant werkt dan niet of is te duur.
In je eentje krijg je zo’n grote emmer pindasaus natuurlijk niet op, maar kijk vooral je ogen uit!
sligro tips
Bijzondere smaken
Het aanbod bij de Sligro is veel groter dan in de reguliere supermarkt en ze verkopen dan ook een stuk meer bijzondere producten en smaken. Kijk maar naar deze koffiesiropen en -likeuren. Denk ook aan: verschillende soorten pasta, kruiden, bijzondere rijstsoorten, chips en snoep, kazen, vleessoorten, basis voor soepen en sauzen en nog veel meer…
sligro tips
Glaswerk en servies
Ben je nog op zoek naar een mooi servies of een mooie glazenset? Kijk, als je de mogelijkheid hebt, ook even bij de sligro. Glazen en servies zijn hier ook vaak een stukje goedkoper.
Interieur
Een verrassing misschien, maar wist je dat Sligro ook een interieurafdeling heeft? Hier vind je mooie items voor in huis, vaak voor een lagere prijs dan in de gewone winkel!


Persoonlijke favorieten

Ik deel ook nog een aantal persoonlijke favorieten met je. Handig om misschien extra naar uit te kijken als je geïnteresseerd bent in een product.

  1. Kaarsen. Deze kaarsjes gaan lang mee en zitten in een handig bekertje. Je zet ze zo in een mooie kaarsenhouder.
  2. Grootverpakking toiletpapier. Handig om in huis te hebben en een stuk voordeliger!
  3. Srirachasaus lemongrass en gember. Ik ben dol op pittige sauzen. Srirachasaus hebben ze in nog veel meer lekkere smaken, maar dit is mijn favoriet!
  4. Verschillende rijstsoorten. Deze zijn een stuk voordeliger.
  5. Koffiesiropen. Ook te gebruiken voor lekkere (alcoholvrije) cocktails.
  6. Cupcakevormpjes. Ik koop graag neutrale, gewone wit. Deze zijn klassiek en neutraal. Ideaal voor elke gelegenheid en voor op foodfoto’s.
  7. Borrelhapjes en snacks. Voor deze categorie laat ik me per bezoek verleiden door het assortiment. Tapas, Mexicaans, Italiaans, de Sligro ligt vol heerlijke borrelhapjes die je geproefd moet hebben.

1 reactie op “Sligro tips – deze producten mag je niet missen tijdens een bezoekje aan de Sligro!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *