URB luxury drinks

URB luxury drinks zonder alcohol getest! Welk is favoriet?

Een avondje zonder alcohol, maar wel zin in een bijzondere drank met wat pit? Probeer dan eens de nieuwe URB luxury drinks! Deze alcoholvrije drankjes laten je 100% procent genieten van de avond én van goede smaak, verfrissend karakter en een speelse uitdaging. Deze non-alcoholische dranken zijn er in drie verrassende smaken die je wil proeven. Lees in dit artikel meer over URB luxury drinks.URB luxury drinks

URB is een nieuw merk met volwassen non-alcoholische drankjes met een uitdagend karakter. Deze 100% alcoholvrije drankjes zijn er voor iedereen die wil genieten van een lekker drankje, zonder alcohol, maar toe is aan iets anders dan de zoveelste Sinas of een basic glaasje water. URB heeft 3 lekkere smaken gecreëerd met elk hun persoonlijke, eigentijdse smaak.


Getest!

Aan StudioKOOK de eer om deze nieuwe alcoholvrije drankjes eens onder de loep te nemen. De drie smaken zijn vernoemd naar drie wereldsteden: Amsterdam, Shanghai en Berlin. De drankjes ogen veelbelovend in hun prachtig ontworpen verpakking. Van de mooie, modern uitziende fles tot het kunstwerk op de dop… In deze URB luxury drinks zit 100% liefde en aandacht. Is dit ook te proeven in de smaak?


Amsterdam

De URB Amsterdam is licht van kleur. Dit oogt meteen fris. Zeker in combinatie met de lichte bruis die je betovert bij het inschenken van het drankje. De looks doen de smaak absoluut eer in aan want de ‘Amsterdam’ is lekker fris, prikkelt de tong subtiel en wakkert de smaakpapillen goed aan. Ook de ideale drank als aperitief dus!


Shanghai

De frisse tonen van zomerfruit komen je direct tegemoet bij het openen van het flesje. Dit drankje is super fris en lichtzoet met dezelfde aangename bubbel als de andere drankjes van URB. Deze lichtroze 0.0 drank past in mijn ogen dan ook perfect bij lekkere lichte gerechten en natuurlijk bij een gezellige borrelplank.


Berlin

De URB Berlin heeft een prachtige, dieprode kleur. Super sjiek! De link met een mooi glas wijn is meteen gelegd, maar de URB Berlin is absoluut uniek in z’n soort. De smaak is zoeter dan de Amsterdam en de Shanghai, maar wordt perfect uitgebalanceerd door de ietwat bittere afdronk. Een warme ronde smaak met een subtiel zoete toon en een flinke dosis pit!


De conclusie

De nieuwe URB luxury drinks zou ik meteen in huis halen. Deze drank zijn lekker, hebben flink wat allure en hebben een instant luxe gevoel. Alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond zonder alcohol.

Bij het diner of een uitgebreide lunch schenk ik zelf het liefst de Amsterdam of Shanghai, lekker fris en niet te overheersend, maar met hun eigen charme. Een avondje borrelen op de planning met lekker wat borrelhapjes? Geef de Berlin het podium en kies voor deze URB bubbel met pit. Genieten!

URB luxury drinks zijn te koop bij de betere slijterijen en online bij o.a. Nix&Nix of Bovino.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *