Bacon-kip wraps, klinkt dat niet fantastisch lekker? Om het nog lekkerder te maken voeg je er een heerlijke zelfgemaakte honing-mosterddressing aan toe! Dit recept is snel en makkelijk om te maken. Binnen 15 minuten staat dit gerecht op tafel!
Bacon-kip wraps
Deze bacon-kip wraps zijn té lekker om niet te maken. De kip bak je gaar en rondom goudbruin. De bacon bak je uit zodat deze lekker krokant wordt. Kun je geen bacon vinden in de winkel? Dan kun je ook gerookt ontbijtspek gebruiken! Met de onderstaande tip bak je spek snel krokant in de magnetron:
Honing-mosterddressing
Om de bacon-kip wraps compleet te maken, maak je er een lekkere honing-mosterddressing bij. Deze maak je helemaal zelf, je hebt geen kant-en-klare dressing nodig. Of je hierdoor meer tijd kwijt bent? Helemaal niet! Honing-mosterddressing is juist super makkelijk om zelf te maken en extra lekker!
Bacon-kip wraps met honing-mosterddressing
Ingrediënten
- 2 wraps
- 100 gram ijsbergsla gesneden
- 1 kipfilet in reepjes gesneden
- 4 plakjes bacon
- 100 gram cherrytomaatje gehalveerd
Voor de honing-mosterddresing
- 1 eetlepel yoghurt
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 theelepel honing
- 1 theelepel mosterd
Instructies
- Verhit een koekenpan zonder vet. Bak de bacon hierin uit. Haal de uitgebakken bacon uit de pan en leg apart tot gebruik. Bak de reepjes kipfilet in dezelfde pan goudbruin en gaar.
- Meng de ingrediënten voor de honing-mosterdsaus met elkaar en zet apart tot gebruik.
- Snijd de ijsbergsla fijn en halveer de cherrytomaatjes. Beleg de wrap hiermee. Verdeel ook de reepjes kipfilet en de uitgebakken bacon over de wraps en rol op. Serveer de bacon-chicken wraps met de honing-mosterddressing.
Pingback: Avocadodressing voor salades en sandwiches - StudioKOOK
lekker