Zelf een chocoladereep maken is helemaal niet moeilijk! Deze zelfgemaakte chocoladereep bevat verschillende soorten chocolade en een lekkere bite. Lekker voor bij de koffie of thee. Dit recept is ook leuk om te maken met kinderen.
Chocoladereep maken met biscuit en noten
Zelf een chocoladereep maken is helemaal niet moeilijk! Deze zelfgemaakte chocoladereep bevat verschillende soorten chocolade en een lekkere bite. Lekker voor bij de koffie of thee.
Ingrediënten
- 200 gram Chocoladerepen melk & wit
- Boterwafels
- Gemengde noten en gedroogde vruchten
- Bakpapier
Instructies
- Leg de chocoladerepen verspreid op het bakpapier en verwarm ze heel kort in de oven of magnetron tot ze gesmolten zijn.
- Verdeel lekker wat wafels over de zachte chocolade.
- Vul de rest van de chocolade op met noten en gedroogde vruchten en laat afkoelen in de koelkast.
Notities
Breek de zelfgemaakte chocoladereep in grove stukken en serveer bij de koffie of thee.