zelf chocoladereep maken

Chocoladereep maken met biscuit en noten

Zelf een chocoladereep maken is helemaal niet moeilijk! Deze zelfgemaakte chocoladereep bevat verschillende soorten chocolade en een lekkere bite. Lekker voor bij de koffie of thee. Dit recept is ook leuk om te maken met kinderen.


zelf chocoladereep maken

Chocoladereep maken met biscuit en noten

Zelf een chocoladereep maken is helemaal niet moeilijk! Deze zelfgemaakte chocoladereep bevat verschillende soorten chocolade en een lekkere bite. Lekker voor bij de koffie of thee.
Bereidingstijd 15 minuten
Koelen 3 uur
Gang Gebak
Keuken Hollands
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram Chocoladerepen melk & wit
  • Boterwafels
  • Gemengde noten en gedroogde vruchten
  • Bakpapier

Instructies
 

  • Leg de chocoladerepen verspreid op het bakpapier en verwarm ze heel kort in de oven of magnetron tot ze gesmolten zijn.
  • Verdeel lekker wat wafels over de zachte chocolade.
  • Vul de rest van de chocolade op met noten en gedroogde vruchten en laat afkoelen in de koelkast.

Notities

Breek de zelfgemaakte chocoladereep in grove stukken en serveer bij de koffie of thee.
Trefwoord Bakken, Chocladereep maken, Makkelijk, Snel, Weekend

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating