eetzonden van borrels & bites StudioKOOK.nl

De eetzonden van… Borrels & Bites

In de rubriek ‘De eetzonden van…’ doen foodbloggers een boekje open over de zonden die zij begaan in de keuken of tijdens het foodbloggen. Een zonde begaan we allemaal weleens, al wordt dat lang niet altijd benoemd. Deze keer is Marcella van Borrels & Bites aan het woord, over een pincet in de keuken en prachtige glazen.


Borrels & Bites

Ik ben Marcella en blog op Borrels & Bites over de lekkerste drankjes, hapjes en meer. Ik hoop hiermee Nederland eens wat anders te laten drinken en eten dan wat ze gewend zijn. Je vindt cocktails met en zonder alcohol, hartige hapjes en zoete, voor zowel de carnivoor als de vega(n)-lover. Get the party started!


Ijdelheid

Ik ben zelf niet echt ijdel, ook geen tijd voor met een peuter en een tweeling. Maar als het  op de fotografie, en dan met name de styling, aankomt wel. Ik kan een takje groen met een pincet een millimeter verplaatsen zodat het net de goede verhouding is.


Hebzucht

Ik blijf kopen! Mijn glazenkast puilt al aardig uit, ook heb ik een zwak voor kleine kommetjes (want die lijken altijd groter op de foto, lepeltjes en servetten. Gelukkig neemt dat laatste niet zoveel ruimte in. 🙂


Lust

Lust… heel veel, haha! (te veel)


Jaloezie

Jaloers als ik prachtige glazen zie bij buitenlandse bloggers! (weer die glazen!) Die zijn lastig te vinden of heel erg duur! En op het moment ben ik ook op missie om een bepaalde ondergrond te vinden/maken. Die kunnen ook jaloersmakend mooi zijn, en heel bepalend in een foto.

Gulzigheid

Ik eet en drink alles wat ik maak, vaak schrok ik het naar binnen omdat ik dan alweer met de volgende foto bezig ben. En het zijn kleine hapjes, dus wel goed te doen. Maar ja, ook de drankjes dus. Dat kan ook wel eens om 11:00 u ‘s ochtends zijn. Met pijn in mijn hart gooi ik het weg als het te sterk is  en ik een uurtje later de kinderen moet ophalen.


Woede


Als een foto niet lukt! Aaaah wat kan dat frustrerend zijn. Dan kan ik de goede compositie niet vinden bijvoorbeeld. Of ik verplaats de hele setting omdat het licht op een andere plek toch beter is. En als het dan iets is met ijs of met saus, dan is het extra frustrerend want dan MOET het er snel opstaan anders wordt het lelijk. Gelukkig lukt het vaker wel dan niet.Luiheid


Op het gebied van bloggen kan ik niet echt iets van luiheid bedenken. Juist omdat ik nog niet zo lang bezig ben is het alleen maar gas geven. Maar, als ik een gerechtje maak voor mezelf die niet op de foto moet, dan ziet het er soms verre van fancy uit. Laatst maakte ik bijvoorbeeld voor mijn vriend en mij een borrelplank/tafel. Alles zat in lelijke plastic bakjes van de kinderen en  lang niet alles was zelfgemaakt, haha. Kan ook lekker zijn! Nog een lui puntje, als alle foto’s gemaakt zijn, heb ik geen zin meer om op te ruimen. Ik doe het wel hoor, maar soms een beetje voor de helft omdat ik later toch weer avondeten moet koken.


Ontzettend bedankt voor je bijdrage, Marcella! Wil je meer weten over Marcella of je ben je benieuwd naar alle lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje op haar blog: Borrels & Bites.

Ben je nieuwsgierig naar meer eetzonden van bloggers? Bekijk hier (klik) alle artikelen in deze rubriek.