foodie favorieten loulou pizzabar Demi Hageman StudioKOOK

Foodie favorieten 02.2019: zo begin ik de dag en hier eet ik het liefst pizza

Leuke dingen, daar kan ik geen genoeg van krijgen. Deze leuke dingen zijn zo leuk dat ik ze voortaan met jullie wil delen op StudioKOOK: echte foodie favorieten dus! Zo krijg je een kijkje in mijn leven en genieten ook anderen van alle dingen die ik leuk vind.De allereerste keer, de allerleukste dingen

Zo maar een nieuwe rubriek terwijl ik dit meestal aankondig.. Het idee zat al een tijdje in mijn hoofd, maar de uitwerking is vrij spontaan. Het einde van februari naderde en dit leek me een mooi moment om voor de allereerste de keer de allerleukste dingen te delen op StudioKOOK: foodie favorieten. De foodie, dat ben ik en de favorieten, die zijn van mij. Deze favorieten kunnen van alles zijn.. Recepten, etentjes, producten, gebeurtenissen.. Vaak foodgerelateerd.


Foodie favorieten van februari

Ik trap af met een aantal leuke, maar ook verscheidene dingen. Ik geniet van het mooie weer, mooie producten en iets wat ik heel graag doe.


schaal studio gespuis alkmaar

Deze schaal van Studio Gespuis heb ik al een tijdje in huis, maar ik raak er maar niet op uitgekeken! Fruit knalt van de warme, groene kleur af, maar ook zonder fruit of groenten erin is deze schaal een echte eyecatcher!

De eerste keer in de zon op een terras. Februari kent al een aantal lente achtige dagen. Meteen denk ik terug aan de laatste dagen op het terras in 2018. Dit was oktober, ook zo onvoorspelbaar dus. Per toeval kwam ik dit bescheiden terras in de zon bij Vino Veneto in Alkmaar tegen. Dit vroeg om natuurlijk om een Italiaanse cappuccino!

Pizza eten in restaurants. Ik ben dol op pizza. Kant-en-klaar, zelfgemaakt (incl. deeg), zelfbelegd, maar ook in restaurants.. En niet alleen bij de pizzaria! Deze pizza at alweer een tijdjes terug bij Lou Lou pizzabar in Amsterdam, recent at een heerlijke versie (of eigenlijk 2) met truffel (1) en één met spicy worst en burrata (2) bij Pazzi (ook in Amsterdam). Ik denk dat ik mezelf binnenkort weer eens trakteer op een culinair pizzaatje. Restaurant Vito is één van mijn favorieten in eigen stad.

clipper thee frambozen munt
foodie favorieten

Je dag beginnen met koffie? Ik ga liever een kopje thee. ’s Ochtends start ik dag rust met een kop thee op de bank en eventueel het journaal. Koken? Ik zet eerst nog een kopje thee. Chillen en een leuke film of serie kijken? Niet zonder een kopje thee. Aan het werk? Ook dat doe ik niet zonder een lekkere kop thee. Meestal groen en ook hier kun je volop mee variëren. Mijn favoriete smaak van het moment: deze frambozen & munt thee van Clipper.

Op zoek naar meer foodie favorieten? Deze vind je hier (klik). Of op zoek naar meer persoonlijke artikelen? Deze vind je hier (klik).

1 reactie op “Foodie favorieten 02.2019: zo begin ik de dag en hier eet ik het liefst pizza”

  1. Pingback: Foodie favorieten 03.2019: over guilty pleasures en mijn favoriete terras in Alkmaar - StudioKOOK

Reacties zijn uitgeschakeld.