Deze super lekkere gnocchi met brie moet je geproefd hebben. Het is een simpel recept met lekker veel groenten, dat snel klaar is en dat alles in één pan. Een eenpansgerecht dus! Zo heb je lekker weinig afwas. De gnocchi bak je in de pan en verder maak je met een saus van verse tomaten. Super smaakvol. Breng de gepofte tomaatjes op smaak met honing en maak af met basilicum en brie. De brie smelt heerlijk weg over de warme gnocchi.
Gebakken gnocchi met brie, tomaat, honing en basilicum – eenpansgerecht
Deze gebakken gnocchi met brie is super lekker, snel klaar en het is een echt eenpansgerecht. Ideaal voor de doorcdeweekse dag!
Ingrediënten
- 250 gram gnocchi
- 250 gram cherrytomaten
- 70 gram brie
- 1 theelepel honing
- verse basilicum (naar smaak)
Instructies
- Voeg wat vetstof, boter of olie, toe aan een koekenpan. Bak hierin de gnocchi in 5 minuten rondom goudbruin. Je hoeft de gnocchi niet vooraf te koken.
- Halveer de cherrytomaten. Voeg de cherrytomaten toe aan de gnocchi en laat met de deksel op de pan 5 minuten pruttelen tot een saus.
- Voeg de honing toe, meng goed door en verdeel de brie in plakjes over de gnocchi. Doe de deksel terug op de pan en laat de brie 3 minuten smelten.
- Schep de gnocchi met brie op een bord en verdeel de verse basilicum over het gerecht. Eet smakelijk!