mosseldipsaus

Mosseldipsaus met augurk en kappertjes

Dit is echt het allerlekkerste recept voor mosseldipsaus! Deze mosselsaus is super lekker, lekker fris en vol van smaak. Ik gebruik o.a. kappertjes, augurk, dille en azijn voor die lekkere frisse smaken die perfect passen bij de mosselen. Echt top! Je maakt deze saus voor bij mosselen snel en makkelijk. Terwijl de mosselen staan te koken, bereid jij deze heerlijke mosseldipsaus voor. Ideaal!


mosseldipsaus

Mosseldipsaus

Dit is echt het allerlekkerste recept voor mosseldipsaus! Deze mosselsaus is super lekker, lekker fris en vol van smaak. Ik gebruik o.a. kappertjes, augurk, dille en azijn voor die lekkere frisse smaken die perfect passen bij de mosselen. Echt top!
Bereidingstijd 5 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Hollands
Porties 1 portie

Ingrediënten
  

  • 2 eetlepels mayonaise
  • ½ eetlepel kappertjes
  • 1 theelepel vocht van de kappertjes (of je kunt witte wijnazijn gebruiken)
  • 4 kleine snackaugurken
  • ½ theelepel gedroogde dille (je kunt ook verse dille gebruiken)
  • ½ theelepel mosterd
  • ½ theelepel honing

Instructies
 

  • Meng de mayonaise, honing, mosterd en het kappertjesvocht met elkaar.
  • Snijd de augurk en de kappertjes fijn. Snijd ook de dille fijn. Meng dit met de rest van de saus.
  • Serveer de mosseldipsaus bij gekookte mosselen. Eet smakelijk!
Trefwoord Glutenvrij, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating