gratis maaltijdplanner

Download de gratis maaltijdplanner van StudioKOOK!

Ik ben een echte planner. Ik houd van doelen stellen en afwerken, lijstjes maken en to-do lists. Zo plan ik ook mijn maaltijden en boodschappen nauwkeurig. Dit is handig om zoveel dingen! Deze gratis maaltijdplanner van StudioKOOK helpt jouw bij het plannen van je maaltijden en het schrijven van je boodschappenlijstje. 

 

Voor een maaltijdplanner is het belangrijk dat deze praktisch is ingedeeld en dat er genoeg ruimte is voor het noteren van je maaltijden verspreid over de dag. Alle dagen hebben een aparte ruimte op de planner en het invullen van de maaltijden, ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, gaat makkelijk door de aangegeven lijntjes om te schrijven. Noteer tijdens het plannen meteen alle boodschappen die je nodig hebt voor de week. Hiervoor is ook een speciale ruimte aan de rechterkant van de maaltijdplanner.

 

gratis maaltijdplanner gratis maaltijdplanner

 

Hulp bij het plannen of zorgvuldig bijhouden van je eetpatroon?

Heb jij moeite met overzichtelijk plannen van de maaltijden van de komende week of wil je hulp bij het maken van een gestructureerd boodschappenlijstje? Dan is deze gratis maaltijdplanner incl. ruimte voor boodschappen echte iets voor jou. Vul de planner is, noteer tijdens het plannen de benodigde boodschappen en hang de maaltijdplanner of een centrale plek in je woning. Zo weet iedereen welke heerlijke gerechten er die week op het menu staan!

Naast het plannen, kun je deze maaltijdplanner ook gebruiken voor het bijhouden van je voeding. Wil jij gestructureerder eten? Houd met behulp van de planner zorgvuldig bij wat je hebt gegeten op een dag. Zo sla je nooit een maaltijd over, of eet je ongemerkt te veel. Deze maaltijdplanner is de perfecte manier om je eetpatroon in kaart te brengen.

 

Download de gratis maaltijdplanner van StudioKOOK

Na het gebruik van deze handige maaltijdplanner van StudioKOOK, wil je nooit meer zonder. Deze gratis maaltijdplanner is vanaf vandaag beschikbaar op www.studiokook.nl. Download de gratis maaltijdplanner via de rechter sidebar, of download hem direct via de onderstaande link, klik op de afbeelding.

gratis maaltijdplanner

 

Ben jij ook een echte maaltijdplanner of bekijk je per dag wat je gaat eten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *