Zin in echt comfort food? Deze hotdog met Serranoham is je ideale maaltijd. Snel, makkelijk en super lekker! De combinatie van het hotdogworstje met de Serranoham is echt perfect. Zo maak je deze hotdog net even specialer dan anders. Wanneer zet jij dit gerecht op tafel?
Hotdog met Serranoham
Hotdogs zijn echt comfort food. Super lekker om te eten op een makkelijke dag in het weekend, maar ook voor snelle maaltijd voor de doordeweekse dag ben je met dit recept aan het juiste adres. Heerlijk! Dit recept is makkelijk en snel om te maken. De Serranoham om het worstje geeft deze hotdog een unieke twist en een heerlijke, uitgesproken smaak.
De topping
Voor dit recept kies ik voor frisse toppings die goed passen bij het vlees. Tomaat en avocado hebben lekker hun eigen smaak, maar overheersen niet. Ik maak de hotdog met Serranoham af met aïoli. Deze kun je kopen in de winkel, maar je kunt het ook zelf maken. Zin om zelf aan de slag te gaan met een lekker recept voor aïoli? Bekijk dan eens een van de onderstaande recepten:
Hotdog met Serranoham, tomaat, avocado en aïoli
Ingrediënten
- 4 hotdogbroodjes
- 4 smalle worstjes
- 4 plakjes Serranoham
- 2 tomaten
- 1 avocado
- 4 eetlepels aïoli
Instructies
- Omwikkel de worstjes met de Serranoham, elk worstje één plakje Serranoham. Bak ze vervolgens rondom goudbruin en gaar.
- Snijd intussen de hotdogbroodjes aan de bovenzijde in. Maak de avocado en de tomaat schoon en snijd ze in plakjes.
- Leg de worstjes in de hotdogbroodjes en verdeel er wat plakjes tomaat en avocado over. Maak de hotdogs met Serranoham af met aïoli. Serveer direct. Eet smakelijk!
Wil jij je avocado veilig ontpitten, zonder gebruik van een groot, (gevaarlijk) mes? Bekijk dan de onderstaande tip eens. Zo ontpit je zonder extra keukengereedschap snel en makkelijk een avocado: