nacho's zonder oven

Nacho’s zonder oven – makkelijk recept

Maak deze lekkere nacho’s eenvoudig zonder oven. Maak de nachoschotel zoals je hem gewend bent, in een pan met een stukje bakpapier, en bak de nacho’s vervolgens gewoon in de pan!



Nacho’s zonder oven

Dit recept voor nacho’s maak je zonder oven. Dit is net zo makkelijk en snel als met oven. Bekleed hiervoor een pan met wat bakpapier en maak laagjes van nachochips, je favoriete toppings en natuurlijk lekker wat kaas. Doe de deksel op de pan en bak de nacho’s tot de kaas gesmolten is.

Door de nacho’s in een pan met deksel te bakken, creëer je een klein oventje waardoor de kaas net zo lekker smelt als in de oven. Doe de pan niet te vol, zodat het gerecht de deksel niet raakt.

nacho's zonder oven

Nacho’s zonder oven

Maak makkelijk en snel deze nacho's zonder oven. Gebruik je favoriete toppings en lekker wat kaas.
Bereidingstijd 25 minuten
Gang Borrelhapje, Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans, Tex-Mex
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 100 gram tortillachips
  • ½ pot tomatensalsa
  • ½ rode ui (in fijne ringen)
  • 100 gram geraspte kaas

En verder:

  • bakpapier
  • kleine koekenpan met deksel

Instructies
 

  • Bedek de bodem van de pan met bakpapier.
  • Verdeel hier ⅓ van de tortillachips op, verdeel hier een laagje rode ui, tomatensalsa en wat kaas over. Herhaal dit nog twee keer en sluit af met een laagje kaas.
  • Doe de deksel op de pan. Zorg dat deze goed afsluit. Bak de nacho's op laag vuur 20 tot 25 minuten tot de kaas gesmolten is. Serveer direct.
Trefwoord Makkelijk, Snel, Vegetarisch, Zonder oven


Bekijk de kookvideo

Bekijk ook de kookvideo om te zien hoe je deze nacho’s uit de oven maakt:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating