Sandwich • 10 minuten
Ingrediënten (1 tuna melt)
2 (dikke) sneeën brood
2 eetlepel tonijnsalade
handje geraspte (jonge) kaas
olijfolie
eventueel: augurk of kappertjes
Bereidingswijze
Zet een tosti-ijzer aan om warm te worden. Bestrijk één sneetje brood met wat olijfolie en leg deze kant naar onder. Beleg de andere kant met de tonijnsalade.
Houd jij wel zuurtje in bij tonijn? Verdeel dan wat kappertjes of wat blokjes augurk over de tonijnsalade.
Beleg het sneetjes brood met de geraspte kaas en dek af met het andere sneetje brood. Bestrijk ook de bovenkant van de sandwich met een beetje olijfolie. Leg de sandwich in het tosti-ijzer en verwarm deze een paar minuten totdat de kaas gesmolten is en het brood goudbruin geroosterd is.
Tips
Aan deze tuna melt kun toevoegen wat je lekker vindt. Denk naast de augurk of kappertjes ook aan: olijf, paprika of tomaat.
Deze sandwich is heerlijk als lunchgerecht, maar serveer hem ook als avondeten met een lekkere kom soep erbij.