Aardbeiensalade, dit recept serveer je lekker als bijgerecht of als lunchgerecht. Met dit recept geef je die heerlijke, zoete, zomerse aardbeien in een handomdraai een hartige touch. Aardbeien combineren super goed met balsamicoazijn en -siroop. Lekker met burrata, tomaten, rode ui en verse basilicum.
Aardbeiensalade met burrata, tomaten en balsamicosiroop
Heerlijke aardbeiensalade als lunch- of als bijgerecht. Lekker met burrata, tomaten, rode ui en verse basilicum.
Ingrediënten
- 400 gram aardbeien
- 600 gram cocktail trostomaten
- 1 rode ui
- 2 bollen burrata
- balsamicosiroop
- verse basilicum
En verder:
- olijfolie, peper en zout
Instructies
- Was de tomaten en de aardbeien en dep droog. Snijd de tomaten in vieren en de aarbeien in tweeën. Schil de rode ui en snijd deze in fijne, halve ringen. Meng dit alles met elkaar en breng op smaak met peper, zout en olijfolie.
- Doe de aardbeiensalade in een mooie serveerschaal. Verdeel hierover lekker wat blaadjes verse basilicum en balsamicosiroop. Serveer direct. Eet smakelijk!