bladerdeegtaartjes met peer

Bladerdeegtaartjes met peer en blauwe kaas

Peer en blauwe kaas is echt een heerlijke combinatie. Zoet en hartig kan ontzettend goed samen en dat zul je proeven als je deze bladerdeegtaartjes met peer en blauwe kaas maakt. Ik kies het liefst voor een zachte blauwe kaas, maar gebruik er gerust een die je zelf het lekkerst vindt!



Recepten met zoet én hartig

Zoet en hartig gaat in veel recepten heel goed samen en levert spannende smaken op. Extra leuk om daarmee te variëren en te experimenteren. Probeer ook eens deze recepten met zoet én hartig:

Crostini met blauwe kaas, Serranoham en honing
Deze crostini zijn het het ideale makkelijke borrelhapje. De combinatie van ingrediënten is ontzettend lekker én je zet dit gerecht in no-time op tafel.
Bekijk het recept
crostini met blauwe kaas, Serranoham en honing
Paté amuses met rode bessen en hazelnoten
Een hartige amuse gecombineerd met zoete toppings. De rode bessen zijn zoetzuur van smaak en gaan erg goed samen met de paté. Combineer dat met fijngehakte hazelnoten en je hebt een super hapje om vooraf te serveren tijdens het diner!
Bekijk het recept
paté amuses
Plaattaart met rode biet en feta
Deze plaattaart met rode biet en feta is de ideale makkelijke, doordeweekse maaltijd. Lekker met cherrytomaten, ui en rucola.
Bekijk het recept
plaattaart met rode biet
Halloumi burgers met avocado, rucola en granaatappelpitjes
Halloumi burgers met avocado, rucola en granaatappelpitjes. Vier smakelijke ingrediënten op een broodje voor een fantastisch lekkere vega burger!
Bekijk het recept
halloumi burgers
bladerdeegtaartjes met peer

Bladerdeegtaartjes met peer en blauwe kaas

De combinatie van zoet en hartig maken deze bladerdeegtaartjes met peer en blauwe kaas bijzonder. Makkelijk en snel te maken!
Bereidingstijd 10 min
Oventijd 20 min
Gang Voorgerecht
Keuken Hollands
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
  • 1 peer
  • blauwe kaas (naar smaak)

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was de peer en snijd deze in 4 parten. Ontdoe van het klokhuis en snijd vervolgens in plakjes, maar snijd niet helemaal door tot bovenaan. Zo blijft de peer één stuk.
  • Leg de bladerdeegplakjes op een bakplaat en waaier de peren een beetje uit. Leg de peer op het bladerdeeg. Bak de bladerdeegtaartjes met peer 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Verdeel na het bakken wat blauwe kaas over de bladerdeegtaartjes en serveer direct.
Trefwoord 3 ingrediënten, Bakken, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating