Lunch • 15 minuten
Ingrediënten (1 sandwich)
3 casinoboterhammen
4 plakjes kipfilet (vleeswaren)
1 tomaat, plakjes
50 gram ijsbergsla, fijngesneden
3 eetlepels mayonaise
1 theelepel cajunkruiden
Bereidingswijze
Rooster de casinoboterhammen. Meng de mayonaise met de cajunkruiden.
Bestrijd één boterham met eenderde van de cajunmayonaise. Beleg deze met ijsbergsla, plakjes tomaat en twee plakjes kipfilet. Herhaal dit met één andere boterham en de rest van de ijsbergsla, tomaat en kipfilet. Bestrijk de andere boterham met het laatste beetje cajunmayonaise en leg met de saus kant naar onder bovenop de sandwich.
Druk het geheel enigszins aan en zet eventueel vast met een prikker. Snijd de sandwich diagonaal door de helft.
Pingback: Clubsandwich met tonijn - StudioKOOK
Pingback: Mini quiches met kip en asperges - StudioKOOK