Eet jij je croissantje liever zoet of hartig? Deze croissant met brie, aardbei en pesto maak ik maar al te graag! Het is een heerlijke combinatie tussen zoet en hartig, met brie als hoofdingrediënten wat betreft het beleg. Echt super lekker! Eet ‘m als ontbijt of als lunch.
Croissant met brie, aardbei en pesto
Deze croissant met brie is een heerlijke combinatie tussen zoet en hartig. Lekker met aardbei en pesto. Eet 'm als ontbijt of als lunch.
Ingrediënten
- 1 croissant
- 3 grote plakken brie
- 1 eetlepel pesto
- 1 hand veldsl
- 3 aardbeien
Instructies
- Snijd de croissant in tweeën. Bestrijk de onderste helft met de pesto en leg hier de veldsla op.
- Leg de plakjes brie op de sla, halveer de aardbeien en leg deze op de brie. Dek de croissant met brie af met de bovenste helft en serveer direct. Eet smakelijk!