De nieuwe StudioKOOK

De nieuwe StudioKOOK: wat houdt dit in?

Welkom op de vernieuwde website van StudioKOOK! Met trots mag ik dit nu met iedereen delen. Maar, niet alleen de lay-out is veranderd, ook wil ik wat nieuwe ideeën doorvoeren in het concept van StudioKOOK. Wat er allemaal gaat veranderen, maar ook wat er allemaal behouden blijft, leg ik je graag verder uit.

 

Wat gaat er veranderen?

Dingen creëren omtrent ‘food’ vind ik fantastisch om te doen. Het creatieve aspect van het bijhouden van een foodblog vind ik erg leuk, maar ik wil meer. Meer verdiepingen en ik wil meer dan “gewoon, een foodblogger” zijn. Mijn ambities rijken verder dan recepten met korte teksten. Kunst en creativiteit zijn een groot onderdeel van mijn leven en een grote drijfveer om dingen te ondernemen. Om dit onderdeel van mijn persoonlijkheid nog meer tot uiting te brengen, wil ik doelgerichter gaan schrijven en meer onderwerpen gaan behandelen. Dit betekent uitgebreide en overzichtelijke artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Er is meer ruimte voor lifestyle, DIY-artikelen, maar ook wil ik bij StudioKOOK een plek creëren voor anderen. Want wat is er nu mooier dan delen?

 

Wat blijft er behouden?

Creativiteit en kunst als drijfveren staan dus nog steeds voorop. Koken, eten en delen is voor mij een belangrijke factor van ontspanning dus de recepten blijven uiteraard volop aanwezig op StudioKOOK. De recepten zijn duidelijk en overzichtelijk. Ook het onderwerp ‘food’ zal voorlopig het merendeel van de ruimte vullen. Ik hoop je zowel met de recepten, de artikelen, maar ook met de nieuwe onderwerpen te kunnen inspireren.
Om het concept achter StudioKOOK zo goed mogelijk te verwezelijken, bekijk ik alle recepten en artikelen opnieuw. Om de kwaliteit te waarborgen beoordeel ik of ze nog goed passen bij StudioKOOK of mogelijk aanpassingen nodig hebben. Daarom zullen er de komende periode ook nog wat oude recepten en artikelen gepubliceerd worden.

 

De missie van StudioKOOK

Met StudioKOOK wil ik graag mijn creatieve gedachten en herspenspinsels delen.  Hoe veel mooie dingen onstaan er wel niet uit het delen van ideeën en verhalen!? Hier hoop ik jóu mee te kunnen inspireren. Daarnaast laat ík me ook inspireren door de lezers van StudioKOOK. Ik ben er van overtuigd dat deze open- en toegankelijkheid nieuwe deuren opent en daarmee de mogelijkheden en kansen voor StudioKOOK vergroot om zo in de toekomst nog veel meer mooie dingen te kunnen creëren.

 

 

 

 

 

1 reactie op “De nieuwe StudioKOOK: wat houdt dit in?”

  1. Pingback: StudioKOOK in 2018 - StudioKOOK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *