De nieuwe StudioKOOK

StudioKOOK in 2018

Een nieuw jaar! 2018 is van start gegaan. Allereerst wil ik iedereen het een heel gelukkig en gezond nieuw jaar wensen, met mooie doelen en nieuwe uitdagingen. In 2017 schreef ik een blog over de veranderingen die zouden komen kijken de nieuwe StudioKOOK. In dit artikel wil ik vertellen over de veranderingen die zijn doorgevoerd en de nieuwe ideeën die staan te wachtenvoor StudioKOOK in 2018.

De nieuwe StudioKOOK

2017 was het jaar waarin StudioKOOK over ging op een nieuwe lay-out en een vernieuwd concept. Met food als uitgangspunt voor deze blog is er nu ook ruimte voor gevarieerdere artikelen.

  • De leukste blogs over uiteenlopende onderwerpen kun je lezen op StudioKOOK.  Naast heerlijke recepten, vind je hier ook DIY-artikelen, leuke hotspots en verdieping omtrent food.
  • Ook heeft een nieuwe schrijver haar introductie gemaakt. Sem testte voor haar eerste blog verschillende soorten pepernoten en verwerkte de resultaten in een smakelijk artikel met een verrassende uitkomst! Als ik Sem vraag naar nieuwe ideeen en inspiratie voor een nieuw jaar voor StudioKOOK, is het antwoord eenvoudig: “ik wil me richten op DIY- en hotspotartikelen. Dat vind ik leuk!”.Alle artikel van Sem vind je hier.

 

Nieuwe plannen en doelen

Ook voor 2018 heb ik weer een hoop ideeën en staan er weer een boel leuke, nieuwe artikelen op de planning. Natuurlijk gaan de recepten door en worden de andere rubrieken en onderwerpen vervolgd.

  • De start van een nieuwe rubriek: ‘het boodschappenlijstje van..’. Voor de nieuwsgierige lezers een uitlezen kans om kijkje te nemen in de boodschappenlijstjes en -routine van bloggers en foodies. De eerste editie komt over twee weken online, dus stay tuned! Ben jij nu al geïnteresseerd in een deelname in deze rubriek, mail dan alvast je aanmelding naar: info@studiokook.nl.
  • Ik wil vanaf volgende maand een reeks artikelen delen over een Europese hoofdstad. Wat dat precies inhoudt, houd ik nog even als verrassing. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop dat op die manier weer een nieuw onderwerp zijn intrede kan doen op StudioKOOK.nl.
  • In 2018 zal StudioKOOK ook officieel eens per maand een nieuwsbrief verzenden. Dus, mis nooit meer een lekker recept, nieuwe hotspots of andere leuke artikelen en meld je aan voor de StudioKOOK-nieuwsbrief!

Naast deze concrete plannen, zit mijn hoofd nog vol ideëen en doe ik overal nieuwe inspiratie op. Hiermee ga ik graag aan de slag in het nieuwe jaar en ik ben er van overtuigd dat dit weer tot een hoop leuke artikelen en rubrieken zal leiden. Met deze positieve gedachten begin ik graag 2018: een nieuw jaar voor StudioKOOK. Daarnaast wens ik iedereen een mooi en inspirerend jaar toe met veel kook- en leesplezier op StudioKOOK.nl.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *