krokante kip wraps

Krokante kip wraps met maïs, cherrytomaten, ijsbergsla en chilisaus

Deze krokante kip wraps zijn echt té lekker om niet te maken! En ook nog een hele fijne bijkomstigheid: ze zijn super snel en makkelijk te bereiden! Heerlijke krokante kip met frisse groenten, een lekker chilisaus, in een zachte tortillawraps. Lekker!



Krokante kip wraps

Deze krokante kip wraps zijn ideaal om te maken als je niet te veel tijd hebt om in de keuken te staan. Je bakt de kipschnitzel en snijdt de frisse groenten. Alles serveer je in een zachte tortillawrap. Super makkelijk en snel om te maken! Serveer er naar smaak chilisaus bij, maar een andere lekkere saus kan natuurlijk ook!

krokante kip wraps

Krokante kip wraps met cherrytomaten, ijsbergsla, maïs, komkommer en chilisaus

Heerlijke krokante kip wraps die makkelijk zijn om te maken en in no-time op tafel staan. Dit is de perfecte makkelijke maaltijd voor een doordeweekse dag.
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans, Hollands
Porties 4 stuks

Ingrediënten
  

  • 4 wraps (middelgroot)
  • 2 kipschnitzels
  • 200 gram ijsbergsla (gesneden)
  • ½ komkommer
  • 250 gram cherrytomaten
  • 1 klein blikje maïs
  • chilisaus (naar smaak)
  • 2 bosui

Instructies
 

  • Bak de kipschnitzels goudbruin en krokant. Snijd intussen de groenten: de komkommer in plakjes, de tomaat in partjes en de bosui in fijne ringen. Giet de maïs af en laat goed uitlekken.
  • Verdeel de ijsbergsla over de 4 wraps, samen met de groenten. Snijd de kipschnitzels in reepjes en verdeel ook deze over de wraps. Maak af met de bosui en de chilisaus. Serveer direct. Eet smakelijk!
Trefwoord 15 minuten, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating