nrc fotowedstrijd

NRC fotowedstrijd: stem op mijn foto!

NRC fotowedstrijd

Mijn ambities als hobbyfotograaf reiken ver. Beeldend werk maken is altijd al van belang geweest om mijn creativiteit te kunnen uiten. Fotografie is hier een prachtig middel voor, zeker met alle sociale media tegenwoordig. Dat fotografie, in welke vorm dan ook, steeds beter beschikbaar wordt voor iedereen, vind ik inspirerend om te zien. Je neemt een kijkje in de wereld door de ogen van een ander. Kies het filter wat het beste jou past. Mijn doel blijft altijd hetzelfde, of ik nu kook, schilder of fotografeer… Mooie dingen maken.
De NRC organiseert sinds dit jaar maandelijks een fotowedstrijd. Met enige twijfel, maar overtuiging van mijn foto, heb ik mij toch ingeschreven. Ik weet niet of het competitieve aspect bij mij past, maar het delen van mooie dingen zeker wel.

 

Frognerseteren, Oslo

De foto die ik inzond is gemaakt in Oslo. Ik stond te wachten en genoot van het prachtige uitzicht. Ik keek naar dit plaatje van de wereld en legde het snel vast met mijn camera. Eenmaal thuis is de uitdaging om het gevoel van het moment zo goed mogelijk vast te leggen in het beeld. Wanneer ik naar deze foto kijk, waan ik mij weer even boven op een berg in Oslo met dit prachtige uitzicht.

Je kunt op mijn foto voor de NRC fotowedstrijd stemmen via de volgende link: https://foto.nrc.nl/Home/person/34596?. Ik waardeer het als je op mij stemt, dit deelt of gewoon geniet van deze foto.

 

 

PS wil je meer weten over mijn ervaringen in Noorwegen? Alle ‘Foodie in Oslo’ artikelen vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *