Oude kaassalade kun je kant-en-klaar kopen in de supermarkt, maar wist je dat je het ook heel eenvoudig zelf kunt maken? Ik gebruik graag geraspte oude kaas, want dit geeft een prettige structuur om te smeren. De combinatie van mayonaise en yoghurt is lekker fris. Verder voeg ik een fijngesnipperd rood uitje en wat pittige, grove mosterd toe en je zelfgemaakte oude kaassalade is klaar! Lekker op een boterham of op een toastje.
Oude kaassalade met rode ui en mosterd
Oude kaassalade kun je makkelijk en snel zelf maken. Gebruik geraspte kaas voor een prettige structuur. De combinatie van yoghurt en mayonaise is lekker fris.
Ingrediënten
- 100 gram geraspte, oude kaas
- ½ rode ui
- 2 eetlepels mayonaise
- 3 eetlepels Griekse yoghurt
- 2 theelepels mosterd (of naar smaak)
Instructies
- Snipper de rode ui fijn. Meng deze met de oude kaas, de yoghurt, de mayonaise en de mosterd. Meng goed door en serveer met brood of toast. Serveer direct of bewaar ik de koelkast tot verder gebruik.