ei uit de magnetron

Ei uit de magnetron

Makkelijke en snelle recepten zijn onmisbaar in ieder kookrepertoire. Dit recept voor ei uit de magnetron is daar een perfect voorbeeld van! Een gekookt eitje is heerlijk, maar dit eitje uit de magnetron is een stuk sneller klaar! Binnen twee minuten heb je dit snelle en voedzame eiergerecht op tafel.



Ei uit de magnetron

Dit ei uit de magnetron lijkt erg op een gekookt eitje, maar is veel sneller klaar. De bereidingstijd is slecht 1 minuutje in de magnetron. Je bereidt dit recept in een magnetronbestendig ovenschaaltje. Je kunt het na bereiden uit het schaaltje eten, lekker met je favoriete toppings, of schep het ei uit de schaal en serveer het op brood. Heerlijk!

ei uit de magnetron

Ei uit de magnetron

Dit recept voor ei uit de magnetron is super snel klaar. Daar kan geen gekookt of gebakken eitje tegenop! Maak het gerecht af met lekkere toppings zoals mayonaise, Srirachasaus, bosui en zonnebloempitten.
Bereidingstijd 2 minuten
Gang Bijgerecht, Lunch, Ontbijt
Keuken Hollands
Porties 1 portie

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • toppings naar keuze (zie tip)

En verder:

  • een magnetronbestendig schaaltje

Instructies
 

  • Breek twee eitjes boven het magnetronbestendige schaaltje. Zet het schaaltje in de magnetron en zet deze 30 tot 60 seconden aan, afhankelijk van hoe gaar je het ei wil.
  • Maak het ei uit de magnetron af met lekkere toppings of serveer op een broodje.

Notities

Lekkere toppings voor dit ei uit de magnetron zijn bijvoorbeeld (kewpie)mayonaise, Srirachasaus, bosui en noten/zaden.
Trefwoord Glutenvrij, Koolhydraatarm, Magnetronrecept, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating