rookvleesrolletjes met ei en augurk

Rookvleesrolletjes met gekookt ei en augurk

Deze hapjes werden al geserveerd op de verjaardag van mijn opa en mijn oma en ze blijven een succes: rookvleesrolletjes gekookt ei en een augurk. Een makkelijk, maar o zo lekker hapjes voor bij de borrel. Ze zijn makkelijk om te eten want je prikt en een prikkertje in om alle ingrediënten bij elkaar te houden.


rookvleesrolletjes met ei en augurk

Rookvleesrolletjes met gekookt ei en augurk

Deze rookvleesrolletjes zijn makkelijk en snel te bereiden. Lekker met gekookt ei en een augurkje. Het ideale hapje voor bij de borrel.
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Hollands
Porties 16 stuks

Ingrediënten
  

  • 4 gekookte eieren
  • 100 gram rookvlees
  • 16 kleine augurken
  • mini prikkertjes

Instructies
 

  • Pel de eieren en snijd deze in vier partjes. Omwikkel de eierpartjes met een plakje rookvlees. Afhankelijk van de grootte van het ei, kun je de plakjes rookvlees halveren.
  • Prik de augurken op een prikkertje en steek het prikkertje vervolgens in de rookvleesrolletjes. Je kunt de rookvleesrolletjes bewaren in de koelkast of meteen serveren. Laat ze het liefst even op kamertemperatuur komen.
Trefwoord 3 ingrediënten, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating