tuna melt quesadilla

Tuna melt quesadilla’s (snel & simpel)

Lunch | 20 minuten


Ingrediënten (2 x tuna melt quesadilla)

4 tortillawraps
ongeveer 145 gram tonijn (blik)
handje cherrytomaatjes
2 bosuitjes
3 el mayonaise
150 gram geraspte kaas
peper en zout

Bereidingswijze

Giet de tonijn uit blik af en laat goed uitlekken. Meng de tonijn met de mayonaise en breng op smaak met peper en zout.

Snijd de cherrytomaatjes in plakjes en de bosuitjes in ringetjes. Verdeel de tonijnsalade over twee van de vier wraps, verdeel hierover de plakjes tomaat en de bosui en bestrooi met de geraspte kaas. Dek de twee belegde wraps af met de twee kale wraps.

In de koekenpan:

Verwarm een koekenpan op het vuur en leg hierin een quesadilla. Verwarm de tuna melt quesadilla ongeveer 5 minuten per kant, tot de wraps goudbruin verkleurd is en de geraspte kaas gesmolten is. Herhaal dit met de andere quesadilla.

In de oven:

Verwarm de oven voor op 200 graden (eventueel met grill) op 200 graden. Leg de quesadilla op de bakplaat. Indien het mogelijk is, kun je beide quesadilla’s tegelijk bakken. Bak de tuna melt quesadilla 4 tot 5 minuten en keer ze vervolgens om. Houd ze goed in de gaten, zodat ze niet verbranden.

1 reactie op “Tuna melt quesadilla’s (snel & simpel)”

  1. Pingback: Quesadilla met kaas en tomaat - StudioKOOK

Reacties zijn uitgeschakeld.