Ben jij ook zo dol op makkelijke bowl-recepten? Recepten die gemaakt zijn om lekker uit een kom eten. En nee, dit is niet alleen salade! Dit recept voor visstick bowl is het perfect voorbeeld van echt comfort food. Dit makkelijke recept maak je klaar in een handomdraai, inclusief de zelfgemaakte dressing! Wat wil je nog meer?
Visstick bowl met komkommer, cherrytomaten, maïs en Srirachadressing
Deze makkelijke en snelle visstick bowl is echt comfort food. Lekker met frisse groenten en een zelfgemaakte dressing.
Ingrediënten
- 75 gram quinoa (rijst kan ook)
- ⅓ komkommer
- 125 gram cherrytomaten
- 3 vissticks
- ½ blikje maïs (à 150 gram)
Voor de dressing:
- 1½ eetlepel mayonaise
- 1 theelepel Srirachasaus
- 1 theelepel citroensap
Instructies
- Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak ook de vissticks goudbruin en gaar.
- Snijd intussen de komkommer in blokjes, halveer de cherrytomaten en laat de maïs goed uitlekken.
- Meng alle ingrediënten voor de dressing met elkaar.
- Verdeel de gekookte en afgegoten quinoa over een kom. Verdeel hierover de komkommer, de cherrytomaten en de maïs. Leg hierop de vissticks en serveer met de Srirachadressing. Serveer direct. Eet smakelijk!