Deze bladerdeegpizza is super makkelijk en snel om te maken. In plaats van (zelfgemaakt) pizzadeeg gebruik ik kleine plakjes bladerdeeg uit diepvries als basis voor deze lekkere pizza’s. Ik kies voor salami, tomatensaus en kaas als toppings, maar je kunt hier gerust wat mee variëren.
Bladerdeegpizza met tomatensaus, salami en kaas
Deze bladerdeegpizza is makkelijk en snel om te maken. Gebruik bladerdeeg als bodem. Lekker voor het diner of bij de borrel!
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
- 4 eetlepels tomatensaus
- 50 gram salami (in kleine plakjes)
- geraspte kaas (naar smaak)
Instructies
- Verwarm de oven voor 200 graden.
- Beleg de plakjes bladerdeeg met de tomatensaus, de geraspte kaas en plakjes salami. Bak de bladerdeegpizza's 30 minuten in de voorverwarmde oven.
- Serveer direct. Eet smakelijk!
Notities
Tip: het verplaatsen van de bladerdeegpizza’s gaat niet zo makkelijk als je ze al hebt belegd. Leg de plakjes bladerdeeg daarom alvast op de bakplaat (ingevet) of op een bakpapiertje (dit is een stuk minder vet). Beleg ze pas nadat ze op de bakplaat liggen.