Bij de borrel • 15 minuten
Ingrediënten (40 hapjes)
4 wraps
150 gram roomkaas
100 gram Serranoham (± 8 plakjes)
100 gram ijsbergsla, fijngesneden
Eventueel: cocktailprikkers
Bereidingswijze
Besmeer de wraps met roomkaas. Beleg de wrap vervolgens met de Serranoham, ongeveer 2 plakjes per wrap. Verdeel als laatste de fijngesneden ijsbergsla over de wrap.
Rol de wrap strak op. Prik de cocktailprikkers in de wrap op ongeveer 2 cm afstand van elkaar.
Snijd hierna de wrap tussen de cocktailprikkers in plakjes. Verdeel de wraprolletjes met roomkaas en Serranoham over een bord en ze zijn klaar om te serveren.
Tips
Deze wraprolletjes met roomkaas en Serranoham kun je goed voorbereiden. Bereid dit recept tot en met stap 2. Pak de opgerolde wrap in in aluminiumfolie of vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast. Snijd de wrap vlak voor het serveren in plakjes.
Pingback: Pinchos met tonijnsalade en paprika - StudioKOOK