Ontbijt • 15 minuten
Ingrediënten basisrecept (6 wafels)
150 gram bloem
1 theelepel bakpoeder
2 eieren
100 ml. melk
snufje zout
2 el. suiker
Voor de topping:
100 gram Schwarzwälder Schinken
100 gram gorgonzola
honing
Bereidingswijze
Meng alle droge ingrediënten met elkaar. Voeg daarna de melk en de eieren toe en roer goed door met een garde. Roer totdat er geen klontjes meer in het beslag zitten.
Zet het wafelijzer aan en laat deze warm worden. Vet de platen in met een klein beetje olie of boter.
Leg een klein hoopje, ongeveer 2 eetlepels per wafel, tussen het wafelijzer. Klem het wafelijzer dicht en wacht 1 tot 2 minuten.
De wafels is klaar na een paar minuten. Herhaal dit met de rest van het beslag. Verdeel de Schwarzwälder Schinken en de gorgonzola over de wafels.
Serveer de wafels met gerookte ham en gorgonzola met de honing naar smaak.
Pingback: Wraprolletjes met roomkaas en Serranoham - StudioKOOK
Pingback: Omelet uit de oven met prei en gorgonzola - StudioKOOK