wafels met gerookte ham en gorgonzola

Wafels met gerookte ham en gorgonzola

Ontbijt • 15 minuten


Ingrediënten basisrecept (6 wafels)


150 gram bloem
1 theelepel bakpoeder
2 eieren
100 ml. melk
snufje zout
2 el. suiker

Voor de topping:
100 gram Schwarzwälder Schinken
100 gram gorgonzola
honing

 

Bereidingswijze


Meng alle droge ingrediënten met elkaar. Voeg daarna de melk en de eieren toe en roer goed door met een garde. Roer totdat er geen klontjes meer in het beslag zitten.

Zet het wafelijzer aan en laat deze warm worden. Vet de platen in met een klein beetje olie of boter.

Leg een klein hoopje, ongeveer 2 eetlepels per wafel, tussen het wafelijzer. Klem het wafelijzer dicht en wacht 1 tot 2 minuten.

De wafels is klaar na een paar minuten. Herhaal dit met de rest van het beslag. Verdeel de Schwarzwälder Schinken en de gorgonzola over de wafels.

Serveer de wafels met gerookte ham en gorgonzola met de honing naar smaak.

2 reacties op “Wafels met gerookte ham en gorgonzola”

  1. Pingback: Wraprolletjes met roomkaas en Serranoham - StudioKOOK

  2. Pingback: Omelet uit de oven met prei en gorgonzola - StudioKOOK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *