loaded naan

Loaded naan met avocado-eiersalade met crispy chili oil

Ik ben echt dol op loaded naan. Daar is dit recept met avocado-eiersalade en cripsy chili oil een heel goed voorbeeld van. De avocado-eiersalade is lekker voedzaam. Top het naanbrood af met een extra eitje en wat extra plakjes avocado, verse peterselie, crispy chili oil (lao gan ma) en sesamzaadje. Zo lekker!Loaded naan

Loaded naan, de naam zegt het al: een lekker stuk naanbrood dat je rijkelijk belegd met allerlei lekkere dingen! Voor dit recept gebruik ik dit recept voor avocado-eiersalade:

Avocado-eiersalade
Avocado-eiersalade, een super lekker recept om avocado en ei te combineren. Heerlijk en romig. Voeg verse kruiden toe voor extra smaak.
Bekijk het recept
avocado-eiersalade

Het avocado-eiersaladerecept hoef je niet voor te bereiden of al in huis te hebben. Het is juist super makkelijk en kun je dus perfect à la minuut maken voor dit loaded naan recept!

Prak eitjes, zoveel als je wil, met wat avocado en eventueel een lepeltje mayonaise. Je kunt in het bovenstaande recept kijken wat de verhoudingen ongeveer zijn, maar je kun deze salade ook op gevoel maken.

De avocado en de eitjes zijn een super lekkere combinatie en deze eiersalade is ook nog eens lekker smeuïg.


Toppings

Als je het gegrilde naanbrood hebt belegd met de avocado-eiersalade is het tijd voor de toppings. Deze maken dit naanbrood zo lekker ‘loaded’. Ik gebruik wat extra ei en wat extra plakjes avocado. Super lekker! Daarnaast maak ik deze loaded naan af met crispy chili oil, te koop bij de grotere supermarkten en de toko, verse peterselie, lekker fris, en wat sesamzaadjes. Heerlijk!


loaded naan

Loaded naan met avocado-eiersalade en crispy chili oil

Loaded naan met avocado-eiersalade. Top af met crispy chili oil (lao gan ma), verse peterselie, avocado, gekookt ei, en sesamzaadjes.
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Lunch
Keuken Indiaas
Porties 2 stuks

Ingrediënten
  

  • 2 naanbroden
  • 1 recept voor avocado-eiersalade (zie tip)
  • 1 gekookt ei
  • ½ avocado
  • 2 eetlepels crispy chili oil
  • 1 theelepel sesamzaadjes
  • 2 eetlepels fijngesneden, verse peterselie

Instructies
 

  • Bereid de naanbroden zoals aangegeven op de verpakking of grill ze in een grilltoestel.
  • Verdeel de avocado-eiersalade (naar dit recept, klik) over de naanbroden. Pel het ei en schil de avocado. Halveer het eitje en leg op elk naanbrood een half eitje. Snijd de avocado in plakjes en verdeel deze over de naanbroden.
  • Maak de loaded naan af met de crispy chili oil, de verse peterselie en de sesamzaadjes. Serveer direct. Eet smakelijk!

Notities

De avocado-eiersalade maak ik het liefst volgens dit recept: 
AVOCADO-EIERSALADE
Je kunt deze à la minuut maken voor dit loaded naanbrood recept door avocado, gekookte eitjes en eventueel een lepeltje mayonaise te prakken en te mengen.
Trefwoord Gezond, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating