geitenbrie dip

Geitenbrie dip met tomaat en Serranoham

Deze dip van geitenbrie moet je echt geproefd hebben! Dit recept is super lekker en zo makkelijk om te makken. Ideaal als snel borrelrecept. Combineer de geitenbrie met tomaatjes, Serranoham en wat honing. Echt een top combinatie! Nog wat brood of toastjes erbij om te dippen en je borrelhapje is klaar.


geitenbrie dip

Geitenbrie dip met Serranoham en tomaatjes

Dit recept is super lekker en zo makkelijk om te makken. Ideaal als snel borrelrecept. Combineer de geitenbrie met tomaatjes, Serranoham en wat honing.
Bereidingstijd 5 minuten
Oventijd 15 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Hollands
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram geitenbrie
  • 1 handje cherrytomaten
  • 80 gram Serranoham
  • honing

En verder:

  • ovenschaaltje van ongeveer 20 x 20 cm

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Vet de ovenschaal in. Snijd de brie in grove blokjes en snijd de cherrytomaten in fijne blokjes. Verdeel de brie en de cherrytomaten in de ovenschaal.
  • Scheur de Serranoham wat fijner en verdeel deze over de ovenschaal. Druppel als laatste wat honing, naar smaak, over het geheel.
  • Zet de geitenbrie 10 tot 15 minuten in de oven, tot de brie gesmolten is.
  • Serveer direct, lekker met dipstokjes, toast of broodjes.

Notities

Kun je geen geitenbrie vinden? Dan kun je dit recept ook maken met gewone brie.
Trefwoord 4 ingrediënten, Borrelplank, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating