Flammkuchen met champignons en pesto

Super lekkere flammkuchen met champignons en pesto. Deze combinatie van ingrediënten is erg goed, zeker op een flammkuchen! Deze vegetarische flammkuchen kun je eten als avondmaaltijd of als lunchgerecht.


Flammkuchen met champignons en pesto

Deze flammkuchen met champignons en pesto is helemaal vegetarisch en bevat slechts 5 ingrediënten. Ideaal als snelle maaltijd.
Bereidingstijd 10 minuten
Oventijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Duits, Frans, Hollands
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 stuk deeg voor flammkuchen (op rol, koelvers)
  • 3 eetlepels crème fraîche
  • 2 theelepels pesto
  • 150 gram champignons (fijngesneden)
  • 75 gram geraspte kaas
  • rucola (naar smaak)

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Rol het flammkuchen deeg uit en bestrijk met crème fraiche. Laat de randen ongeveer 1 cm vrij. Verdeel hierna de pesto over de crème fraiche.
  • Leg de plakjes champignon op de flammkuchen en verdeel als laatste de geraspte kaas erover. Bak de flammkuchen met champignons 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Verdeel de rucola over de flammkuchen en serveer direct. Eet smakelijk!
Trefwoord 5 ingrediënten, Makkelijk, Snel, Vegetarisch

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating