Naanbrood is lekker als bijgerecht, maar met dit recept gebruik je naanbrood als basis. Naanbrood met hummus, super lekker! Verder beleg dit lekkere brood met artisjokharten, avocado en kappertjes. Lekker, weinig ingrediënten en het staat snel op tafel. Wanneer zet jij dit recept op het menu?
Naanbrood met hummus, artisjok en avocado
Voor dit recept beleg je naanbrood met hummus, artisjok en avocado. Maak het af met wat kappertjes en verse basilicum. Super lekker, snel klaar en dit recept bevat weinig ingrediënten!
Ingrediënten
- 2 naanbroden
- 1 bakje hummus (ongeveer 175 gram)
- 1 avocado
- 4 artisjokharten (uit een pot)
- kappertjes (naar smaak)
- verse basilicum (naar smaak)
Instructies
- Bereid de naanbroden zoals aangegeven op de verpakking. Of: zie tip.
- Verdeel de hummus over de naanbroden. Maak de avocado schoon en snijd deze in plakjes. Snijd de artisjokharten in partjes.
- Verdeel de avocado en de artisjok over het naanbrood met hummus. Maak het geheel af met wat kappertjes en blaadjes verse basilicum. Serveer direct. Eet smakelijk!
Notities
Je kunt de naanbroden ook bereiden in een grilltoestel. Zo wordt het naanbrood extra krokant.