foodie favorieten de stadswandeling ijkgebouw, instagram reels

Foodie favorieten 01.2022 – de stadswandeling, Sligro tips en Instagram reels

Er staat weer een nieuwe Foodie Favorieten voor je klaar! Lees alles over de culinaire wandeling ‘De Stadswandeling’, boodschappen doen bij de Sligro en de leukste en lekkerste StudioKOOK-Instagram-reels!


Foodie favorieten 01.2022

De Stadswandeling
In de periode waarin de horeca in Alkmaar vanwege Deze culinaire wandeling waren toch wel een corona hoogtepunt in tijden van lockdown. Dit creatieve en maatschappelijke initatief koppelt horecaondernemers en liefhebbers van lekker eten aan elkaar in tijden van nood. Dit was de tweede keer dat ik deelnam en ook deze keer werd ik verrast door heerlijke hapjes van verschillende Alkmaarse restaurants. Op de foto risotto van heerlijk nel. Super leuk om een keer te doen! Deze foto is genomen bij IJkgebouw, de Eendracht.
Boodschappen doen bij de Sligro
Heerlijk om boodschappen te doen bij de Sligro, ik kijk m’n ogen uit. Het assortiment is zo groot en zo verschillend. Benieuwd naar meer over boodschappen doen bij de Sligro? Lees het hier!
StudioKOOK reels op Instagram!
Via de Instagramaccount van StudioKOOK kun je nu niet alleen de lekkerste foto’s bekijken, maar je kunt je ook laten inspireren door de smakelijkste reels. Bekijk hierboven een foodstyling-reel van de bloemkoolnuggets. Volg jij StudioKOOK al op Instagram? Klik hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *