Deze garnalen cocktail salade is echt super lekker! Serveer ‘m met toastjes bij de borrel, eet ‘m op een cracker of gebruik dit recept als basis voor een heerlijke garnalen cocktail!
Garnalen cocktail salade
De naam doet het al vermoeden, maar dit recept is gebaseerd op de bekende garnalencocktail. Lekker als voorgerecht, maar serveer ‘m ook eens bij de borrel of de high tea. Een garnalencocktail bij de borrel wordt nog makkelijker met dit recept voor garnalen cocktail salade. Maak een heerlijke, smeuïge salade met roze garnalen. Deze garnalensalade kun je vervolgens gebruiken als basis voor een garnalencocktail (met wat frisse sla en croutons in een glaasje). Of maak een mooi bord op met deze garnalensalade in het midden en erbij lekkere toastjes en crackertjes. Een heerlijk borrelhapje!
Garnalen cocktail salade
Ingrediënten
- 250 gram roze garnalen (gekookt)
- 3 eetlepelS mayonaise
- 1 eetlepel ketchup
- 1 theelepel worcestersaus
- 1 theelepel citroensap
- 1 sjalotje (klein)
Instructies
- Snipper de sjalot fijn. Je hebt ongeveer 2 eetlepels nodig.
- Meng de mayonaise, de ketchups, worcestersaus, citroensap, de gesnipperde sjalot en de roze garnalen met elkaar.
- Serveer de garnalen cocktail salade met toastjes.