Deze honing-mosterd eiersalade bestaat uit slechts vier ingrediënten. Het ideale snelle en makkelijke borrelhapje dus! Of serveer hem als lekkere, zelfgemaakte lunchspread voor op toast of een boterham. Heerlijk!
Honing-mosterd eiersalade
Zelfgemaakte eiersalade is super lekker en o zo makkelijk om te maken. Zorg dat je de hardgekookte eitjes helemaal laat afkoelen voordat je ze verwerkt in dit recept. Schil de eieren, prak ze vervolgens fijn en meng met mayonaise, honing en mosterd. Ik gebruik het liefst grove mosterd voor een pittige smaak.
Deze honing-mosterd eiersalade is lekker bij van alles. Lekker voor ontbijt of lunch, gewoon op toast of een boterham. Maar, serveer hem ook bij de barbecue als bijgerecht, neem hem mee naar een gezellige picknick of maak er lekkere sandwiches mee voor tijdens een high tea.
Honing-mosterd eiersalade
Ingrediënten
- 4 hardgekookte eieren
- 2 eetlepels mayonaise
- ½ eetlepel honing
- ½ eetlepel (grove) mosterd
Instructies
- Schil de eieren en prak ze vervolgens fijn. Meng de eieren met mayonaise, honing en mosterd. Serveer eventueel met extra eitjes bovenop en wat verse kruiden. Lekker met toastjes. Eet smakelijk!