honing-mosterd eiersalade

Honing-mosterd eiersalade

Deze honing-mosterd eiersalade bestaat uit slechts vier ingrediënten. Het ideale snelle en makkelijke borrelhapje dus! Of serveer hem als lekkere, zelfgemaakte lunchspread voor op toast of een boterham. Heerlijk!Honing-mosterd eiersalade

Zelfgemaakte eiersalade is super lekker en o zo makkelijk om te maken. Zorg dat je de hardgekookte eitjes helemaal laat afkoelen voordat je ze verwerkt in dit recept. Schil de eieren, prak ze vervolgens fijn en meng met mayonaise, honing en mosterd. Ik gebruik het liefst grove mosterd voor een pittige smaak.

Deze honing-mosterd eiersalade is lekker bij van alles. Lekker voor ontbijt of lunch, gewoon op toast of een boterham. Maar, serveer hem ook bij de barbecue als bijgerecht, neem hem mee naar een gezellige picknick of maak er lekkere sandwiches mee voor tijdens een high tea.

honing-mosterd eiersalade

Honing-mosterd eiersalade

Heerlijke honing-mosterd eiersalade met maar 4 ingrediënten. Lekker bij de borrel, bij de barbecue, tijdens een high tea of picknick.
Bereidingstijd 5 minuten
Gang Bijgerecht, Lunch, Ontbijt, Salade
Keuken Hollands
Porties 1 portie

Ingrediënten
  

  • 4 hardgekookte eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • ½ eetlepel honing
  • ½ eetlepel (grove) mosterd

Instructies
 

  • Schil de eieren en prak ze vervolgens fijn. Meng de eieren met mayonaise, honing en mosterd. Serveer eventueel met extra eitjes bovenop en wat verse kruiden. Lekker met toastjes. Eet smakelijk!
Trefwoord 4 ingrediënten, Glutenvrij, High tea, Makkelijk, Picknick, Snel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating