Deze roomkaas-mangochutney dip is echt super lekker. De roomkaas is lekker fris en combineert daarom super goed met de mangochutney en het pittige van de rode peper. De verse peterselie maakt het geheel helemaal af! Serveer lekker met brood, papadums of crackertjes. Lekker bij de borrel!
Roomkaas-mangochutney dip met rode peper en verse peterselie
Deze roomkaas-mangochutney dip is echt super lekker. De roomkaas is lekker fris en combineert daarom super goed met de mangochutney en het pittige van de rode peper. De verse peterselie maakt het geheel helemaal af!
Ingrediënten
- 200 gram roomkaas
- 2 eetlepels dikke yoghurt
- 2 eetlepels mangochutney
- ½ rode peper
- verse peterselieblaadjes
Voor erbij:
- brood of toastjes
Instructies
- Doe de roomkaas en de yoghurt met elkaar in een kom. Klop dit in een paar minuten luchtig. Gebruik hiervoor een garde en klop lekker stevig door.
- Verdeel de opgeklopte roomkaas over een mooie serveerschaal. Verdeel hiervoor in een aantal hoopjes de mangochutney. Pak vervolgens een satéprikker en maak mooie swirls van de mangochutney door de prikker door de chutney te trekken.
- Snijd de rode peper in super dunne plakjes en verdeel over de roomkaas-mangochutney dip, samen met de verse peterselieblaadjes. Eet smakelijk!