kaas hotdogs

Kaas hotdogs met tomaten-komkommersalsa

Kaas hotdogs, klinkt dat niet fantastisch lekker? Deze lekkere hotdogs zijn makkelijk om te maken. Bak de chipolataworstjes goudbruin en gaar en omwikkel vervolgens met een plakje cheddarkaas. Doe ze in een broodje en zet ze nog even in de oven, zodat de kaas lekker gaat smelten. Echt zo goed! Maak het gerecht af met een frisse tomaten-komkommersalsa. Mmm!


kaas hotdogs

Kaas hotdogs met tomaten-komkommersalsa

Deze kaas hotdogs zijn echt comfort food. Een overheerlijk broodje hotdogs met gesmolten kaas. Maak af met tomaten-komkommersalsa.
Bereidingstijd 10 minuten
Oventijd 10 minuten
Gang Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Amerikaans, Mexicaans
Porties 2 porties

Ingrediënten
  

  • 2 chipolata worstjes (of andere worstjes)
  • 2 zachte puntjes (of hotdogbroodjes)
  • 2 plakjes cheddar kaas

Voor de tomaten-komkommersalsa:

  • komkommer
  • 1 grote tomaat
  • 1 eetlepel zoete chilisaus
  • 1 bosui

Instructies
 

  • Verwarm de oven op 200 graden.
  • Bak de chipolata worstjes goudbruin en gaar. Snijd de broodjes aan de bovenkant in. Omwikkel de worstjes met een plakje cheddar kaas en leg deze in het opengesneden broodje. Laat de kaas 8 tot 10 minuten smelten in de voorverwarmde oven.
  • Snijd intussen de tomaat en de komkommer in blokjes. Snijd de bosui in fijne ringen. Meng de blokjes en de bosui met de chilisaus.
  • Haal de kaas hotdogs uit de oven en verdeel de tomaten-komkommersalsa erover. Eet smakelijk!
Trefwoord 7 ingrediënten, Comfort food, Hotdogs, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating