Dit hapjes is uniek, verrassend en ontzettend lekker! Deze kroepoekhapjes maak je in een mum van tijd en zijn super smakelijk. Gebruik als basis lekkere kroepoek en vul deze met een zelfgemaakte surimisalade. Een beetje pit door het toevoegen van Srirachasaus voor de liefhebber en je snelle en lekkere kroepoekhapjes zijn klaar!
Kroepoekhapjes met surimisalade
Deze kroepoekhapjes maak je in een mum van tijd en zijn super smakelijk. Gebruik als basis lekkere kroepoek en vul deze met een zelfgemaakte surimisalade.
Ingrediënten
- 35 gram kroepoek
- 125 gram surimisticks
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel Srirachasaus (of naar smaak)
- ½ rode ui
Instructies
- Snipper de rode ui fijn en snijd de surimisticks in fijne reepjes. Meng de surimi en de rode ui met de mayonaise en de Srirachasaus.
- Vul de kroepoek met de zelfgemaakt surimisalade en serveer in op een mooie schaal.
Notities
Serveer deze kroepoekhapjes het liefst direct zodat de kroepoek niet zacht wordt.