kroepoekhapjes

Kroepoekhapjes met surimisalade

Dit hapjes is uniek, verrassend en ontzettend lekker! Deze kroepoekhapjes maak je in een mum van tijd en zijn super smakelijk. Gebruik als basis lekkere kroepoek en vul deze met een zelfgemaakte surimisalade. Een beetje pit door het toevoegen van Srirachasaus voor de liefhebber en je snelle en lekkere kroepoekhapjes zijn klaar!


kroepoekhapjes

Kroepoekhapjes met surimisalade

Deze kroepoekhapjes maak je in een mum van tijd en zijn super smakelijk. Gebruik als basis lekkere kroepoek en vul deze met een zelfgemaakte surimisalade.
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Oosters
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 35 gram kroepoek
  • 125 gram surimisticks
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel Srirachasaus (of naar smaak)
  • ½ rode ui

Instructies
 

  • Snipper de rode ui fijn en snijd de surimisticks in fijne reepjes. Meng de surimi en de rode ui met de mayonaise en de Srirachasaus.
  • Vul de kroepoek met de zelfgemaakt surimisalade en serveer in op een mooie schaal.

Notities

Serveer deze kroepoekhapjes het liefst direct zodat de kroepoek niet zacht wordt.
Trefwoord 5 ingrediënten, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating